Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Στάση εργασίας στο ΕΚΑΒ για τα μάτια ενός συνδικαλιστή!

Κάποιοι λένε για τους πολιτικούς και έχουν απόλυτο δίκιο. Ότι η νοοτροπία τους δεν έχει αλλάξει παρά το γεγονός ότι και η εποχή μας άλλαξε αλλά και τα δείγματα γραφής τους είναι τα χείριστα τα τελευταία χρόνια.

Όμως άλλη μια κατηγορία πολιτών που κι αυτοί υποτίθεται ότι μόνος τους σκοπός είναι η προστασία δικαιωμάτων έχουν μείνει πολλές δεκαετίες πίσω.

Οι συνδικαλιστές, που ομολογουμένως τους τελευταίους μήνες είναι οι πρωταγωνιστές των μαχών για να μην χαθούν κεκτημένα δεκαετιών βρέθηκαν και σήμερα σε λάθος δρόμο.

Στα επεισόδια που έγιναν το πρωί έξω από το κτίριο της ΔΕΗ στον Χολαργό συνελήφθη μεταξύ άλλων και ο πρώην Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, κ. Μπαρκονίκος. Είχε πάει εκεί για να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους του.

Λίγο μετά την σύλληψη του κ. Μπαρκονίκου, ανακοινώθηκε ότι το ΕΚΑΒ θα κάνει στάση εργασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την σύλληψή του!

Αυτά όμως ΔΕΝ γίνονται πουθενά αλλού! Δεν γίνεται να χρησιμοποιείται μια τόσο ευαίσθητη υπηρεσία, ένας τομέας που έχει να κάνει με την δημόσια υγεία για λόγους εντυπωσιασμού!
Δεν γίνεται να σταματάει η λειτουργία των ασθενοφόρων για τρεις και τέσσερις ώρες για χάρη ενός συνδικαλιστή. Το ΕΚΑΒ δεν ανήκει σε κανέναν Μπαρκονίκο και σε κανέναν συνδικαλιστή!
Το ΕΚΑΒ έχει να κάνει με ζητήματα ζωής και θανάτου και κανείς δεν δικαιούται να παίζει με την ζωή και με τον θάνατο κανενός! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χειροπέδες στον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ και σε άλλα 14 άτομα – Έληξε η κατάληψη στο κτίριο διαχείρισης ρεύματος της ΔΕΗ με επέμβαση των ΜΑΤ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε