Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στερεά Ελλάδα: Χιονίζει παντού -Κλειστά σχολεία και προβλήματα στους δρόμους!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σφοδρή χιονόπτωση αυτή την ώρα στη Ράχη Τυμφρηστού, όπου το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει το μισό μέτρο…

Χιονίζει από τον Αγ. Γεώργιο και πάνω, ενώ η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αλυσίδες, όπως και σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού Ευρυτανίας.

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων παραμένουν κλειστά σε όλο το νομό, που χιονίζει ακατάπαυστα από χθες. Στο Καρπενήσι το χιόνι έχει ξεπεράσει τα 30εκ. και συνεχίζει να πέφτει μέχρι και αυτή την ώρα. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Στην Φθιώτιδα σύμφωνα με το lamiareport.gr, χιονίζει στο δρόμο προς Δομοκό από το 16ο χλμ και πάνω. Η χιονόπτωση είναι πιο έντονη από το ύψος των μεταλλείων και πάνω μέχρι το Δρούγο, ωστόσο δεν έχουμε προς το παρόν ιδιαίτερα προβλήματα στη κυκλοφορία που διεξάγεται χωρίς αλυσίδες, αφού τη όλη τη νύχτα δούλευαν οι αλατιέρες.

Οι υπηρεσίες της περιφέρειας είναι σε επιφυλακή, όπως επίσης η αστυνομία, η Π.Υ., οι δήμοι και τα μηχανήματα με τις αλατιέρες έχουν πάρει θέση μάχης σε κομβικά σημεία σε όλη την Φθιώτιδα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία δίνουν στην περιοχή του Μαρτίνου και της Μαλακάσας και των Αγ. Θεοδώρων, για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις όπως πέρυσι στο εθνικό οδικό δίκτυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μακεδονία: Στα λευκά ”5” νομοί – Ποιοι δρόμοι έχουν πρόβλημα

Μισό και 1 μέτρο χιόνι στη δυτική και βόρεια Ελλάδα – Κλειστά σχολεία – Με δυσκολία και αλυσίδες η κίνηση στο
επαρχιακό δίκτυο – Δεμένα τα πλοία


Καβάλα: Κλειστή η πορθμειακή γραμμή Καβάλας-Πρίνου Θάσου


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε