Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στιγμές τρόμου έζησαν 233 επιβάτες πτήσης ΗΠΑ – Αθήνα

Στιγμές τρόμου έζησαν 233 επιβάτες πτήσης ΗΠΑ – Αθήνα

Τρόμος στον αέρα για 233 επιβαίνοντες σε αεροσκάφος της Continental Airlines που απογειώθηκε από το Νιούαρκ των ΗΠΑ για την Αθήνα, μετά από καπνό στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρίας, το Boeing 767-400 της πτήσης 104 έκανε αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστώνης, μετά από αναφορές των επιβατών ότι μύριζαν καπνό στην καμπίνα. Η προσγείωση έγινε κανονικά, χωρίς να αναφερθεί κανένα δυσάρεστο περιστατικό, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της εταιρίας, Άντριου Φερράρο.

Αρχικά, από πλευράς των Αρχών της πολιτείας Μασαχουσέτη αναφέρθηκε ότι ο πιλότος είχε κάνει λόγο για καπνό μέσα στο πιλοτήριο.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο Νιούαρκ της πολιτείας Νιου Τζέρσεϊ (γειτονική πολιτεία της Νέας Υόρκης) στις 6:30 χθες το απόγευμα (τοπική ώρα), μεταφέροντας 233 επιβάτες και πλήρωμα. Η αναγκαστική προσγείωση στη Βοστώνη έγινε στις 7.50 μ.μ.

Όπως τόνισε ό ίδιος εκπρόσωπος, ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η αιτία της οσμής καπνού. Οι επιβάτες αναμένεται να αναχωρήσουν για την Αθήνα με άλλο αεροπλάνο της ίδιας εταιρίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε