Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Στην Κύπρο ο Γ. Παπανδρέου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έφτασε χθες βράδυ στην Κύπρο ο πρωθυπουργός για μονοήμερη επίσκεψη εργασίας…

Σήμερα το πρωί θα είχει κατ’ ιδίαν  συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, στο προεδρικό μέγαρο. 

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού της Ελλάδας, του Κυπρίου προέδρου, των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Κύπρου, καθώς και μελών της ελληνικής και της κυπριακής αντιπροσωπείας. 

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.  Το κ. Παπανδρέου θα συνοδεύουν ο ΑΝΥΠΕΞ Δ. Δρούτσας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πατελωτής

Την αποφασιστικότητα της Ελλάδας να συνεχίσει να εργάζεται για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό εξέφρασε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι η στήριξη της Ελλάδας προς την Κυπριακή Δημοκρατία και τον κυπριακό λαό είναι έμπρακτη και όχι μόνο στα λόγια. 

Κατά την άφιξή του στην Κύπρο, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε: «Είχα δεσμευτεί ότι θα σταθούμε δίπλα στην ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας και στον κυπριακό λαό στην πράξη, όχι μόνο στα λόγια. Είμαι και πάλι σήμερα εδώ, για να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση το ίδιο σταθερό μήνυμα. Κινούμαστε με αποφασιστικότητα και επαναλαμβάνω ότι δεν πρόκειται να κουραστούμε ποτέ να εργαζόμαστε για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο εθνικό μας ζήτημα, το κυπριακό» υπογράμμισε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε