Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στην Πάρο το υπουργικό με ... εντολή Γιώργου!

Στην Πάρο το υπουργικό με ... εντολή Γιώργου!
FOTO EUROKINISI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.08.2010 | 08:29
Πρώτη δημοσίευση: 11.08.2010 | 08:29

Δίπλα στο κύμα οι συζητήσεις με τους υπουργούς ενόψει ανασχηματισμού
 

Υπουργούς καλεί στην Πάρο ο Γιώργος Παπανδρέου προτού λάβει τις οριστικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά του. Ηδη βρίσκεται κοντά του από το Σαββατοκύριακο ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χάρης Παμπούκης, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβεί στο νησί και ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.
 
Η παρουσία Παμπούκη – Γερουλάνου στις Κυκλάδες, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που επιμένουν ότι ο κ. Παπανδρέου αυτές τις ημέρες θα καταλήξει στις αλλαγές που σκέφτεται για το κυβερνητικό σχήμα.
 
«Θα καλέσω κάποιους υπουργούς στην Πάρο», είπε ο Πρωθυπουργός προσφάτως σε συνεργάτες του, δίνοντας την αίσθηση ότι σχεδιάζει τροποποιήσεις. Πάντως, οι πληροφορίες σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ανασχηματισμού αναφέρουν ότι «ο κύβος ερρίφθη» και ότι μετά τις 20 Αυγούστου θα γίνουν ανακοινώσεις. Ο κ. Παπανδρέου δεν αποκλείεται πλην των κ.κ. Παμπούκη και Γερουλάνου να καλέσει στην Πάρο κι άλλους υπουργούς ή και στενούς του συνεργάτες.
 
 
Από τις αρχές του μήνα βρίσκεται στο νησί και ο υπουργός των Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει στενότερες επαφές με τον Πρωθυπουργό.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται ενοχλημένος από την παρατεινόμενη φημολογία περί ανασχηματισμού και κυρίως από δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ονόματα και μετακινήσεις πολιτικών στελεχών. Σύμφωνα μάλιστα με ακριβείς πληροφορίες έχει ζητήσει από συνεργάτες του να προσπαθήσουν να «φρενάρουν» τη σχετική συζήτηση θεωρώντας ότι δημιουργεί αποσταθεροποίηση στην κυβέρνηση και επηρεάζει αρνητικά τα μέλη της κυβέρνησης.   Διαδώστε αυτό το άρθρο