Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην Πύλο η Κατρίν Ντενέβ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για δύο εβδομάδες θα βρισκεται εκεί για γυρίσματα, μαζί με το υπόλοιπο καστ της ταινίας “Ο Θεός αγαπάει το Χαβιάρι” του Γιάννη Σμαραγδή.

Ο σκηνοθέτης του Ελ Γκρέκο, θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του Ιωάννη Βαρβάκη, ενός πειρατή που γίνεται ζάμπλουτος έμπορος χαβιαριού και δεν σταματά να αγωνίζεται για την απόκτηση χρήματος, εξουσίας και πολιτικής επιρροής, για να αναδειχθεί στο τέλος μεγάλο ευεργέτης.

Εκτός από την Κατρίν Ντενέβ, στην ταινία παίζουν οι Σεμπάστιαν Κοχ (Οι Ζωές των Άλλων) αλλά και ο Τζον Κλιζ (Ένα ψάρι που το έλεγαν Ουάντα).

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν στις 31 Οκτωβρίου. Όπως διαβάζουμε στο patrisnews.com, για δύο εβδομάδες το καστ θα βρίσκεται στην Πύλο ενώ θα ταξιδέψει επίσης στην Αίγινα, την Κρήτη, τα Ψαρά και τη Ρωσία, στην Αγία Πετρούπολη και το Αστραχάν.

Η Κατρίν Ντενέβ θα εμφανίζεται στον ρόλο της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας…

Οι Έλληνες ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι οι: Λάκης Λαζόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Γιάννης Βούρος, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Παύλος Κοντογιαννίδης, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Τάσος Νούσιας, Μάνος Τσαγκαράκης (το παιδί  από τη σειρά «Το Νησί») και πολλοί άλλοι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε