Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στις 19.00 κλείνουν οι κάλπες – Το παγκόσμιο ενδιαφέρον στραμμένο στην Ελλάδα

Στις 19.00 κλείνουν οι κάλπες – Το παγκόσμιο ενδιαφέρον στραμμένο στην Ελλάδα

– Ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί – Δείτε σε βίντεο τι δήλωσαν
– Πρωτοφανής κάλυψη από ξένους δημοσιογράφους
– “Παρατράγουδα” στη Θεσσαλονίκη, πυροβολισμοί στη Ζάκυνθο
– Πότε θα έχουμε το πρώτο αποτέλεσμα
– Συνεχής ενημέρωση από το Newsit με ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται απο το πρωί η εκλογική διαδικασία. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19.00 ενώ η πρώτη εικόνα για τα αποτελέσματα αναμένεται περίπου στις 21.30.

Οι πολιτικοί αρχηγοί άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα με τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται περικυκλωμένος απο εκατοντάδες ξένους δημοσιογράφους.

Διαβάστε την είδηση: Χαμός από ξένους δημοσιογράφους για τον Τσίπρα – ΦΩΤΟ


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Εκατοντάδες μέσα ενημέρωσης από όλα τον κόσμο έστειλαν δημοσιογράφους στην Ελλάδα προκειμένου να καλύψουν τις πιο κρισιμές εκλογές. Τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στη χωρα μας, αφού η σημερινή εκλογική αναμέτρηση επηρεάζει και μάλιστα καθοριστικά το μέλλον όλης της Ευρώπης.

Μέχρι στιγμής έχουν διαπιστευθεί συνολικά 625 Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι και αναμένονται ακόμη δεκάδες. Οι ξένοι δημοσιογράφοι που έχουν λάβει διαπίστευση ανέρχονται σε 238 ενώ ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου οι διαπιστευμένοι Έλληνες και ξένοι εκπρόσωποι του Τύπου ανήλθαν σε 615. Ο αριθμός αυτός έχει ήδη ξεπεραστεί και ακόμη δεν έχουν φτάσει όλοι οι ξένοι.

Διαβάστε την ειδηση: Απόβαση ξένων δημοσιογράφων στην Ελλάδα

Απο την εκλογική διαδικασία όμως δεν έλειψαν και τα …”παρατράγουδα”. Στο εκλογικό τμήμα της Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη, πατέρας και γιος θέλησαν να μπουν μαζί στο… παραβάν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της εκλογικής αντιπροσώπου, ακολούθησε επίθεση των δύο ανδρών, οι οποίοι προκάλεσαν φθορές στην κάλπη.

Στο Λαγανά Ζακύνθου, ένας 22χρονος Έλληνας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα έξω από το εκλογικό τμήμα.

Διαβάστε για τα περιστατικά σε Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε