Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στις 27 Μαρτίου η πανελλαδική κινητοποίηση των “Δεν Πληρώνω”

Στις 27 Μαρτίου η πανελλαδική κινητοποίηση των “Δεν Πληρώνω”

Ατομικές και συλλογικές δράσεις, επέκταση του κινήματος αλλά και νέα κινητοποίηση για τις 27 του μηνός αποφάσισαν σήμερα στα Τρίκαλα τα μέλη των “Δεν Πληρώνω”..

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Δ΄ Πανελλαδικής Συνέλευσης του Κινήματος Κατά των Διοδίων, στην οποία παρέστησαν μέλη κινημάτων από όλη τη χώρα, κινήσεις κατά των διοδίων αλλά και της ακρίβειας.

Η πανελλαδική κινητοποίηση αποφασίστηκε για τις 27 Μαρτίου από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, όπου τα μέλη του κινήματος σκοπεύουν να ανοίξουν όλα τα διόδια της χώρας.

Αναμένεται επίσης να εκδοθεί ψήφισμα που θα τονίζεται ότι συνεχίζεται ο αγώνας για κατάργηση των διοδίων, όπως και ότι δεν θα καταβάλλεται σε καθημερινή βάση το αντίτιμο στα διόδια.

Στη συνέλευση αποφασίστηκαν συλλογικές δράσεις κυρίως στα κεντρικά διόδια, όπως ενημερωτικές ημερίδες, ενώ αποφασίστηκε διέυρυνση του Κινήματος και σε άλλους τομείς της ελληνικής κοινωνίας, όπως είναι οι τράπεζες, οι εφορίες αλλά και οι ΔΕΚΟ.

Η επόμενη, 5η Πανελλαδική Συνέλευση του Κινήματος Κατά των Διοδίων, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στη Θήβα στις 15 Μαΐου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε