Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Στο Χαϊδάρι και το Περιστέρι τα προσφυγόπουλα είναι απλά παιδιά! Θερμό καλωσόρισμα από όλους [pics, vids]

Στο Χαϊδάρι και το Περιστέρι τα προσφυγόπουλα είναι απλά παιδιά! Θερμό καλωσόρισμα από όλους [pics, vids]

Με χειροκροτήματα, χαμόγελα και φωνάζοντας “μπράβο παιδιά” γονείς, δάσκαλοι και μαθητές υποδέχτηκαν τα προσφυγόπουλα σε σχολεία στο Χαϊδάρι και το Περιστέρι. Εν ολίγοις, το αυτονόητο πλέον αποτελεί είδηση μετά από τα “σκοτεινά” περιστατικά των τελευταίων ημερών, με γονείς που δεν θέλουν τα προσφυγόπουλα στα ελληνικά σχολεία.

 

Τα προσφυγόπουλα όπως βλέπετε στις αποκλειστικές εικόνες του Newsit έφθασαν τόσο στο 4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, όσο και στο 13ο και 33ο Δημοτικό Σχολείο, φορώντας το πιο μεγάλο τους χαμόγελο.

Εκεί, τους περίμεναν μαθητές, γονείς και καθηγητές και τους υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, φωνάζοντας “καλώς ήλθατε” και “μπράβο παιδιά”.

Όπως ανέφεραν:“δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα παιδιά που δικαιούνται να μάθουν γράμματα”.

Μάλιστα, ο θεολόγος του σχολείου στο Περιστέρι που είναι παράλληλα και ιερέας τόνισε αυτό που μάλλον κάποιοι ξεχνούν… ότι ο Χριστός δίδαξε να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας από όποια χώρα και αν προέρχονται.

Αξίζει να σημειωθεί πως αντίστοιχη θετική στάση είχαν κρατήσει χθες (20.02.2017) γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές σε δημοτικά σχολεία στο Αιγάλεω.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε