Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Στο σφυρί” 14 ελληνικά νησάκια – Δείτε αναλυτικά ποια είναι

“Στο σφυρί” 14 ελληνικά νησάκια – Δείτε αναλυτικά ποια είναι

Δείτε αναλυτικά ποια ελληνικά νησάκια είναι σε αγγελίες προς πώληση στο εξωτερικό και ποιοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν…

Δεκατέσσερα ελληνικά νησάκια και νησίδες της Ελλάδας έιναι αυτήν τη στιγμή προς πώληση σε αγγελίες του εξωτερικού και σύμφωνα με τουριστικούς πράκτορες και μεσίτες το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι έντονο.

Σχετικά με την Οξιά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι πλέον υπόθεση ημερών να περάσει στα χέρια του Εμίρη του Κατάρ προς 5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Εμίρης που πολιορκεί το ελληνικό νησάκι τα τελευταία  δύο χρόνια σκοπεύει να επενδύσει σε ξενοδοχιακές μονάδες, γεγονός που θα δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας.

Εκτός από την Οξιά, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και τον Άγιο Αθανάσιο στον Κορινθιακό κόλπο ο οποίος πωλείται προς 1,5 εκατ. ευρώ καθώς επίσης και για το νησάκι Πάτροκλος για το οποίο μάλιστα η αγγελία αναφέρει πως διαθέτει υπέροχες και αμμουδερές παραλίες, με πεντακάθαρα νερά και πολλά ψάρια…

Αν και πολλές φορές επενδυτικές εταιρείες και κροίσοι έχουν φτάσει πολύ κοντά στην αγορά ενός ελληνικού νησιού, η αγοραπωλησία δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω της γραφειοκρατίες αφού απαιτούνται πάνω από 20 υπογραφές ακόμα και υπουργών.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τις αγγελίες και τα 14 νησάκια που είναι προς πώληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιό νησί του Ιονίου αγόρασε ο Εμίρης του Κατάρ;

Ο εμίρης του Κατάρ θέλει να αγοράσει τον Σκορπιό! Τι απαντά η Αθηνά Ωνάση;

O εμίρης του Κατάρ με τα Rolex, τις 3 γυναίκες και τα τα 27 παιδιά


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε