Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Στον Σκλαβενίτη από την 1η Μαρτίου τα καταστήματα της Μαρινόπουλος

Στον Σκλαβενίτη από την 1η Μαρτίου τα καταστήματα της Μαρινόπουλος

Το μεγαλύτερο δίκτυο σούπερ μάρκετ της αγοράς θα είναι από την 1η Μαρτίου αυτό του Ομίλου Σκλαβενίτη με 560 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Την ημέρα εκείνη, ολοκληρώνεται η ενσωμάτωση του δικτύου της Μαρινόπουλος στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ.

Προκειμένου να πραγματοποιηθούν στις ταμειακές μηχανές οι αλλαγές που προβλέπονται από το νόμο, τα καταστήματά της Μαρινόπουλος θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.

Σε σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Μαρινόπουλος τονίζεται: «Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την στήριξη σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Η εταιρεία αλλάζει αλλά όχι οι άνθρωποι! Όλοι οι εργαζόμενοι των καταστημάτων θα είμαστε εδώ για εσάς, όπως πάντα, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση».

Υπενθυμίζουμε ότι η επαναλειτουργία των καταστημάτων της Μαρινόπουλος θα γίνει σταδιακά. Έμφαση θα δοθεί πρωτίστως στην επαρχία όπου ο όμιλος Σκλαβενίτη δεν έχει μέχρι σήμερα παρουσία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε