Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Μηνυτήρια αναφορά για το “μπάχαλο” του Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την τέλεση αδικημάτων σε βάρος του, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ο γραμματέας ειδικών κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Σπανάκης, καταγγέλλοντας σχέδιο πολιτικής του εξόντωσης και κατασυκοφάντησης του.

Συγκεκριμένα η μηνυτήρια αναφορά αφορά όσα έγιναν στις 2/12/2017 κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών της ΑΔΕΔΥ, όταν κατηγορήθηκε πως έδωσε εντολή σε άλλο πρόσωπο να ψηφίσει με το δικό του διαβατήριο. Στη μηνυτήρια αναφορά του ο κ. Σπανάκης τονίζει πως «ήταν μια σκευωρία η οποία στήθηκε με στόχο την πολιτική μου εξόντωση λόγω της θέσης του γραμματέα οργανωτικού της ΝΔ που κατείχα , και η οποία πλέον έχει καταρρεύσει».

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ. Τότε είχε συλληφθεί ένα στέλεχος της ΔΑΚΕ γιατί επιχείρησε να ψηφίσει για λογαριασμό του γραμματέα οργανωτικού της ΝΔ!
Η ένταση ήταν μεγάλη και οδήγησε σε προσωρινή διακοπή περίπου μισής ώρας την διαδικασία, για την εκλογή προεδρείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης που ήταν εκλεγμένος σύνεδρος, απουσίαζε από το χώρο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ. Όμως ένα άλλο στέλεχος της ΝΔ, ο Απόστολος Παπαντώνης, μέλος της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών και μέλος της ΔΑΚΕ, προσπάθησε με το διαβατήριο και την κάρτα συνέδρου να ψηφίσει αντ’ αυτού!

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος όμως κατάλαβε ότι δεν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και ζήτησε την σύλληψη του Απόστολου Παπαντώνη. Έφτασε η αστυνομία και τον συνέλαβε.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε