Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Στον πάγο η Στερεά Ελλάδα – Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Χιονίζει αυτή την ώρα προς Καρπενήσι, Μπράλο και Δομοκό…

ωστόσο αλυσίδες οι οδηγοί χρειάζονται μόνο προς Καρπενήσι, από το 54ο έως το 65ο χλμ (από τη Ράχη μέχρι τη σήραγγα), λόγω παγετού. Με αλυσίδες επίσης διεξάγεται η κυκλοφορία στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Ευρυτανίας και της Φθιώτιδας.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο προς το παρόν η κυκλοφορία γίνεται χωρίς αλυσίδες, ωστόσο είναι βέβαιο ότι τις επόμενες ώρες θα χρειαστούν. Τα συνεργεία της πολιτικής προστασίας είναι σε επιφυλακή και ήδη αλατιέρες βρίσκονται σε κομβικά σημεία για να επέμβουν όπου χρειαστεί. Στο κόκκινο είναι η επιφυλακή και για την εθνική οδό, αφού το επόμενο 48ωρο ο χιονιάς θα κατέβει πιο χαμηλά στην Κεντρική Ελλάδα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στην Υπάτη ήδη το χιόνι έχει φτάσει τους 5 πόντους, ενώ ασθενή χιονόπτωση έχουμε αυτή την ώρα και στα βόρεια προάστια της Λαμίας.

Σήμερα και αύριο, θα έχουμε ασθενείς χιονοπτώσεις κατά διαστήματα στα πεδινά, ενώ από την Τετάρτη το απόγευμα και μέχρι το πρωί της Πέμπτης η χιονόπτωση θα γίνει εντονότερη και θα το στρώσει για τα καλά και μέσα στη Λαμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κύμα ψύχους “παγώνει” τη χώρα – Χιόνια στα βόρεια και ορεινά – Έως την Πέμπτη στον… πάγο η Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Πως να καθαρίσετε τον πάγο από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου 

Πως να βάλετε αλυσίδες στο αυτοκίνητό σας – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Τι τρώμε όταν κάνει κρύο; 



Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε