Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Σχολή χορού” γίνεται η…ΝΔ!

Ο νομάρχης Θεσσαλονικής έχει δείξει πολλές φορές τις χορευτικές του ικανότητες. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο νομάρχης Θεσσαλονικής έχει δείξει πολλές φορές τις χορευτικές του ικανότητες. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά την Φωτεινή Πιπιλή και άλλοι θέλουν να χορέψουν….

 

Σύγκρουση γιγάντων στην… πίστα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Κυριακή του Πάσχα οι τηλεθεατές. Μετά την Ανάσταση και τον οβελία μας περιμένει μια βραδιά αγωνίας μπροστά τις τηλεοράσεις, καθώς στον ανταγωνισμό της βουλευτού κυρίας Φωτεινής Πιπιλή και της συζύγου βουλευτού, κυρίας Ευγενίας Μανωλίδου, που μονομάχησαν στον τηλεοπτικό διαγωνισμό «Dansing with the stars» προστίθεται ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδης!
 
Όπως πληροφορείται «Το Βήμα», ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μακεδονίας, αφού ζήτησε προηγουμένως την άδεια του προέδρου του κόμματος κ. Αντ. Σαμαρά, έστειλε χθες επιστολή στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 με την οποία ζητεί να… μπει και αυτός στον χορό, αντικαθιστώντας μάλιστα τον καβαλιέρο της κυρίας Μανωλίδου.
 
«Έχω εξασφαλίσει, για ευνόητους πολιτικούς αλλά και ηθικούς λόγους, και την έγκριση του συζύγου της κ. Αδωνη Γεωργιάδη» αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η επιλογή της κυρίας Πιπιλή ήταν ευρηματική, αλλά θα έπρεπε ταυτόχρονα να επιλεγεί και βουλευτής από το ΠαΣοΚ για λόγους ισονομίας, και μάλιστα νεαρότερης ηλικίας, φωτογραφίζοντας σαφώς τη συμπατριώτισσα του κυρία Εύα Καϊλή.
 
Η συνέχεια θα δοθεί επί της τηλεοπτικής οθόνης το βράδυ της Κυριακής στο «ζωντανό» τηλεοπτικό σόου του ΑΝΤ1, το οποίο αναμένεται να προκαλέσει και πάλι πολιτικές αντιδράσεις λόγω της εμφάνισης του κ. Ψωμιάδη, ενός δηλαδή ακόμη στελέχους της ΝΔ μετά την κυρία Πιπιλή.
 
«Η ΝΔ, εκτός από παιδική χαρά, μεταβάλλεται τώρα και σε χορευτικό συγκρότημα» παρατηρούσαν χθες στη Βουλή βουλευτές του ΠαΣοΚ, οι οποίοι ασφαλώς θα αξιοποιήσουν πολιτικά στο μέλλον τέτοιου είδους εμφανίσεις.
 
Λέτε να είναι ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα του κ.Ψωμιάδη;
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε