Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν τον Μάκη Ψωμιάδη

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν τον Μάκη Ψωμιάδη

Πλήθος κόσμου, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτισαν τον Μάκη Ψωμιάδη. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, τα παιδιά του Σταύρος και Χριστίνα, ο γαμπρός του Γιάννης Μπουρούσης και ο αδερφός του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλει στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Ο Μάκης Ψωμιάδης, ο “Μάκαρος”, ο “Big Mac” ή ο “Αγαπούλας”, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα των Θεοφανείων, προδομένος από την καρδιά του. Τον βρήκε πεσμένο στο πάτωμα του σπιτιού του, ο γιος Σταύρος και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο. Ήταν όμως αργά, αφού όταν έφτασαν στο νοσοκομείο Ελπίς, οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Παρών στην κηδεία του και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Μανώλης Παπαμακάριος, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Στράτος Γιδόπουλος, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός Γιάννης Κομπότης, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίτστας Νίκος Φιλίππου και οι επιχειρηματίες, Γιάννης Λεουνάκης και Βασιλης Τσιλιχρήστος. Στεφάνια έχουν στείλει παράγοντες του ποδοσφαίρου καθώς και η ΠΑΕ ΑΕΚ, της οποίας ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν πρόεδρος από το 2001 έως το 2004. 

Ο αδερφός του Μάκη Ψωμιάδη

Ο Μανώλης Παπαμακάριος

Ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος

Ο Στρατός Γιδόπουλος

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Ο Γιάννης και η Χριστίνα Μπουρούση

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Νίκος Φιλίππου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε