Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Συγγνώμη από την οικογένεια Μπαχράμη” ζήτησε μέσω του Newsit ο χειριστής του ταχύπλοου

Σοκαρισμένος ο κατηγορούμενος για τον θάνατο του άτυχου ποδοσφαριστή σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά και ζητά συγγνώμη.

Έχουν περάσει μόλις 11 ημέρες από τον τραγικό θάνατο του Παναγιώτη Μπαχράμη στην θάλασσα της Κυπαρισσίας. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του όταν πέρασε από πάνω του ένα φουσκωτό σκάφος την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο. Ο θάνατός του αφήνει πίσω την χήρα Έφη Μπαχράμη με δύο ανήλικα παιδιά να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το γεγονός και να βρει δύναμη να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο χειριστής του σκάφους είναι ένας 50χρονος ναυτικός που έκανε διακοπές στην περιοχή. Ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι χτύπησε τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη, βρισκόταν μαζί με την γυναίκα μέσα στο σκάφος του την ώρα που συνέβη το τραγικό περιστατικό. Ο Σ. Γ. μίλησε στο Newsit όμως δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις γύρω από τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος. Όπως μας είπε η όλη αλήθεια για ότι συνέβη εκείνες τις στιγμές, βρίσκεται καταγεγραμμένο στις καταθέσεις συμβάντων στο λιμεναρχείο Κυπαρισσίας αλλά και στον Εισαγγελέα. ”Δεν φταίω εγώ για ότι έγινε και δεν θα μπορούσα να τηλεφωνήσω και να ζητήσω συγνώμη σε μια οικογένεια που με θεωρεί δολοφόνο. Έχω εκφράσει όμως την βαθιά οδύνη την δικιά μου αλλά και της οικογένειάς μου γραπτώς από την πρώτη στιγμή” επισημαίνει.

Ο 50χρονος άνδρας ακόμα και σήμερα μοιάζει να μην μπορεί να πιστέψει ότι εμπλέκεται σε μια τέτοια τραγωδία. Ο ίδιος ακόμα και τώρα ισχυρίζεται πως δεν υπήρχε τίποτα στη θάλασσα που να προειδοποιεί για την ύπαρξη ανθρώπου.

”Δεν υπήρχε σημαδούρα και καμία σήμανση στο σημείο, δεν είδαμε τίποτα. Ακόμα πιστεύω ότι δεν το έχω κάνει εγώ” τονίζει χαρακτηριστικά.

Ακούστε τον κ. Σ.Γ.

Όσον αφορά την οικογένεια του κατηγορούμενου η σύζυγος του κα Ε.Γ, συντετριμμένη από το περιστατικό αναφέρει πως ”δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε ρωτάει το 14 χρόνο παιδί σου αν έχεις σκοτώσει άνθρωπο”.

Ο Γολγοθάς της χήρας Μπαχράμη – “Ο Παναγιώτης είχε σημαδούρα”

Πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στην τραγική οικογένεια, μιλώντας στο Newsit για το περιστατικό, κάνει λόγο για απροσεξία από την πλευρά του οδηγού του σκάφους, αφού όπως υποστηρίζει, ο άτυχος ποδοσφαιριστής διέθετε μεγάλη κόκκινη σημαδούρα την οποία δεν είδε ο κατηγορούμενος.

”Έχει να πει πολλά στο δικαστήριο η Έφη. Δεν μπορεί κανείς να παίξει με την ψυχή του Παναγιώτη”, επισημαίνει το συγγενικό πρόσωπο. Η οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή πιστεύει ότι ο χειριστής του σκάφους προσπαθεί να γλιτώσει από τις κατηγορίες όμως αυτό υποστηρίζουν δεν θα το αφήσουν να γίνει “θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να δικαιωθεί η μνήμη του Παναγιώτη” μας είπε χαρακτηριστικά.

Όλο αυτό τον καιρό η Έφη Μπαχράμη προσπαθεί να βρεί τρόπο να εξηγήσει στα δύο ορφανά παιδιά της πως ο μπαμπάς τους δεν θα γυρίσει ξανά στο σπίτι. Οργή στην οικογένεια προκαλεί το γεγονός πως ο κατηγορούμενος μέχρι σήμερα δεν είχε ζητήσει συγγνώμη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε