Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Συγκλονιστικές εικόνες με αστυνομικό να φλέγεται χτυπημένος από βόμβα μολότοφ – Δείτε το βίντεο

(ΦΩΤΟ REUTERS)

Στην πλατεία Συντάγματος επικρατεί πανικός η “μάχη” μεταξύ αστυνομικών και κουκουλοφόρων είναι σε εξέλιξη…

Μια μηχανή της ομάδας ΔΕΛΤΑ με δύο αστυνομικούς που επιχειρούν να κάνουν συλλήψεις γλιστρά στις πλάκες του πεζοδρομίου. Οι δύο αστυνομικοί σωριάζονται στο έδαφος.

Ένας από τους κουκουλοφόρους με έναν λοστό στα χέρια βρίσκεται ένα μέτρο μακρύτερα… η πρώτη του κίνηση είναι να χτυπήσει τον οδηγό της μηχανής στο κεφάλι.

Ευτυχώς ο συνοδηγός αντιδρά ακαριαία και τον αφοπλίζει, πριν προλάβει ο αστυνομικός να συλλάβει τον κουκουλοφόρο δέχεται βροχή από πέτρες. Μια περνάει “ξυστά” από το κεφάλι του, άλλη μια χτυπάει στο κράνος του οδηγού της μηχανής… κάπου εκεί όμως η τύχη του οδηγού τελειώνει.

Την ώρα που στρέφει το βλέμμα του προς τη μεριά εκείνων που πετούν τις πέτρες δέχεται κατά πρόσωπο μια βόμβα μολότοφ.

Ο αστυνομικός χάνεται σε μια πύρινη “μπάλα”, κλάσματα του δευτερολέπτου μετά το κράνος του μοιάζει να φλέγεται. Με μια ενστικτώδη κίνηση ο άτυχος αστυνομικός το βγάζει όμως έχει πάρει φωτιά και το μπουφάν που φοράει…

Σφαδάζοντας από πόνους ο αστυνομικός αρχίζει να τρέχει εμποδίζοντας τους συναδέλφους του να τον βοηθήσουν, ευτυχώς μερικά βήματα μετά “πέφτει” πάνω σε μια διμοιρία των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί ευτυχώς καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά και να ειδοποιήσουν ασθενοφόρο να τον μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο.

Εικόνες τραγικές στην καρδιά της πρωτεύουσας που έκαναν το γύρο του κόσμου βάζοντας πολλές φορές στο περιθώριο τη μεγαλειώδη ειρηνική πορεία των πολιτών.

Διαβάστε επίσης:
Πήγαν με … τόξα, βέλη και τσεκούρια στην πορεία που όμως ήταν από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε