Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

«Σύγχρονα ΕΣ-ΕΣ αστυνομία και ΜΑΤ» καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για τη συμπεριφορά των ΜΑΤ και των αστυνομικών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την Τετάρτης στην Αθήνα.

Μετά το συγκλονιστικό βίντεο με το εν ψυχρώ χτύπημα σε διαδηλωτή, μετά τις εικόνες με άνδρες των ΜΑΤ να φυγαδεύουν κουκουλοφόρους και μετά την καταγγελία της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την επίθεση στον β’ αντιπρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της, ήρθαν και οι φωνές από τους εργαζόμενους στο Μετρό για τα όσα συνέβησαν στο σταθμό του Συντάγματος.

Εκεί όπου εκατοντάδες άτομα, διαδηλωτές, πολλοί από τους οποίους τραυματίες, εγκλωβίστηκαν και δέχτηκαν επίθεση με δακρυγόνα, χωρίς να έχουν προκαλέσει ούτε κατ’ ελάχιστο!

Σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας στο Μετρό, κατηγορεί τόσο την αστυνομία όσο και τα ΜΑΤ πως «σαν σύγχρονα ΕΣ-ΕΣ μετέτρεψαν το σταθμό του Συντάγματος σε θάλαμο αερίων, τη στιγμή που στο ιατρείο περιθάλπονταν εκατοντάδες τραυματίες».

Ακόμη και ένστολοι συνάδελφοί μας δέχθηκαν την άγρια επίθεση των Ματ σε ώρα εργασίας. Δυστυχώς οι συνάδελφοι μας φορούσαν τη στολή του Μετρό και όχι κουκούλες για να τύχουν της προστασίας της αστυνομίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Σωματείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοινή γραμμή από Παπουτσή – ΕΛ.ΑΣ. και κουκουλοφόρους – “Κινδύνευαν και τους έσωσαν”

Tα χημικά της ΕΛ.ΑΣ. μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και σε θάνατο

Βίντεο σοκ: ΜΑΤ χτύπησαν στο κεφάλι διαδηλωτή χωρίς λόγο

Στον εισαγγελέα το βίντεο-αποκάλυψη με τα ΜΑΤ και τους συνδικαλιστές

Η ΕΛ.ΑΣ φέρνει χημικά από Θεσσαλονίκη – “Ουδέποτε ρίξαμε χημικά στο Μετρό”

Χάος με τραυματίες και πρόχειρα ιατρεία στο Μετρό – Βίντεο μέσα από τον σταθμό

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει και αναζητά ΜΑΤατζή!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε