Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Συλλαλητήριο ΑΔΕΔΥ: Δε γεμίζουν ούτε λεωφορείο!

Συλλαλητήριο ΑΔΕΔΥ: Δε γεμίζουν ούτε λεωφορείο!

Στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος, η συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και των συνδικαλιστών ήταν θλιβερά μικρή. Ματαιώθηκε η πορεία προς τη Βουλή.  Δε γέμιζαν ούτε λεωφορείο οι συγκεντρωμένοι.

Ο κόσμος έχει γυρίσει για τα καλα την πλάτη στους συνδικαλιστές. Δεν είναι τυχαιο πως στο σημερινό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ συμμετείχαν όλοι και όλοι 150 άνθρωποι.

Δεν πηγαν καν σύσσωμα τα μέλη των προεδρείων των δεκάδων συνδικαλιστικών σωματείων του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Αλλωστε και οι ίδιοι οι συνδικαλιστές προβληματίστηκαν από τη μικρη συμμετοχή με αποτέλεσμα να ματαιωθεί ο αρχικός σχεδιασμός που προέβλεπε πορεία προς τη Βουλή.

Το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές στο Δημόσιο που προωθούνται από την κυβέρνηση.

Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ αναφέρει πως «οι μνημονιακές κυβερνήσεις, αφού λεηλάτησαν μισθούς και συντάξεις, εκτίναξαν με τις πολιτικές τους την ανεργία στα ύψη, καρατόμησαν τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα και οδήγησαν την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση, προχωρούν στην ιδιωτικοποίηση και διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών, την εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών και σε μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων», κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι, μέσω της πολιτικής που ασκεί, οδηγεί στην «κατεδάφιση» του κοινωνικού κράτους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συλλαλητήριο αύριο η ΑΔΕΔΥ

“200.000 Δημόσιοι Υπάλληλοι θα φύγουν ως το 2015”

Η συμμορία του ΙΚΑ Καλλιθέας με τις βίλες και τις πισίνες εξακολουθούσε να πληρώνεται από το Δημόσιο!

Bloomberg: Η τρόικα θέλει «αίμα» δημοσίων υπαλλήλων για την επόμενη δόση

Ιστορίες τρέλας και διαφθοράς στο ελληνικό Δημόσιο: Ισοβίτες παίρνουν κανονικά μισθό!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε