Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Συνελήφθη με 74,5 κιλά ηρωίνης!

Συνελήφθη με 74,5 κιλά ηρωίνης!

Μέλος κυκλώματος που διακινεί ηρωίνη από την Τουρκία στη δυτική Ευρώπη συνέλαβε η Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για 28χρονο Σκοπιανό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 74,5 κιλά ηρωίνης. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ

Ύστερα από επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών και του αρμόδιου τμήματος του ΣΔΟΕ, τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, συνελήφθη ο 28χρονος που εισήγαγε από την Τουρκία στην Ελλάδα, με φορτηγό-ρυμουλκό (τράκτορα) μεγάλη ποσότητα ηρωίνης. Είναι μέλος κυκλώματος που έχει ως έδρα τα Σκόπια και διακινεί μεγάλα φορτία ηρωίνης από την Τουρκία στη δυτική Ευρώπη, περιλαμβανομένης και της Ελλάδας. 

Οι αρχές είχαν την πληροφορία ότι μεγάλη ποσότητα ηρωίνης επρόκειτο να περάσει στη χώρα μας από την Τουρκία, με φορτηγό-ρυμουλκό με πινακίδες κυκλοφορίας Σκοπίων. Το ύποπτο φορτηγό εντοπίστηκε στις 03:00 της Πέμπτης, σε χώρο στάθμευσης στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας και συγκεκριμένα στο 217ο χλμ. 

Στο φορτηγό έγινε έρευνα και εντοπίστηκε ότι σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη που βρισκόταν στη δεξαμενή καυσίμου υπήρχαν 74,5 κιλά ηρωίνης! Τα δέματα ηρωίνης ήταν ειδικά συσκευασμένα ώστε να μην είναι δυνατός ο εντοπισμός τους από τους σκύλους ανιχνευτές ναρκωτικών ουσιών. 

Κατασχέθηκαν η ηρωίνη, το φορτηγό, δυο κινητά τηλέφωνα και ένας ηλεκτρικός τροχός κοπής μετάλλων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε