Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ ΟΤΑ με καταλήψεις και συγκεντρώσεις

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ ΟΤΑ με καταλήψεις και συγκεντρώσεις

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με καταλήψεις δημαρχείων και δημοτικών κτιρίων αποφάσισε η εκτελεστική γραμματεία της ΠΟΕ ΟΤΑ που συνεδρίασε σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΟΕ ΟΤΑ αποφάσισε:

1. Την συνέχιση των κινητοποιήσεων με καταλήψεις Δημαρχείων και Δημοτικών κτιρίων την Τρίτη 4, Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6
Δεκεμβρίου 2012 με ιδιαίτερο βάρος στον αποκλεισμό των Γραφείων Προσωπικού, με στόχο να μην αποσταλούν στοιχεία υπαλλήλων και να μην εκδοθούν διαπιστωτικές πράξεις διαθεσιμότητας-απόλυσης.

2. Την προκήρυξη 3ωρης πανελλαδική στάσης εργασίας την Πέμπτη από τις 12.00 έως τις 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 6.00 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια. Παράλληλα προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα γίνει στη 1 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλ. Καραϊσκάκη ενώ θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και στις πρωτεύουσες των Νομών όλης της χώρας

Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΟΤΑ καλεί “ακόμη και την τελευταία στιγμή, τα θεσμικά όργανα των αιρετών (Κ.Ε.Δ.Ε. και Π.Ε.Δ.) να αποφασιστούν κοινές κινητοποιήσεις αιρετών και εργαζομένων για να προασπίσουμε από κοινού το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε

Συγκέντρωση της ΠΟΕ ΟΤΑ έξω από το Caravel

Υπαναχώρηση δημάρχων για τη διαθεσιμότητα – Μπουτάρης: Μπορεί να δώσουμε στοιχεία

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε