Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΜΠΑΜΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 12 Αθήνα Αναλυτικά

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.01.2013 | 21:12
Πρώτη δημοσίευση: 25.01.2013 | 16:09

Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία, οι οποίοι σήμερα πραγματοποίησαν γενική απεργία, δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον εκπρόσωπο του πρωθυπουργού, Νίκο Αναστασόπουλο.

Ο κ. Αναστασόπουλος συναντήθηκε με την τριμελή αντιπροσωπεία των απεργών της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης που είχαν συγκεντρωθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Όπως δήλωσε, μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Μετάλλου, Γιάννης Στεφανόπουλος, ο κ. Αναστασόπουλος τους ενημέρωσε ότι έχουν μελετηθεί διαφορετικά σενάρια και προτάσεις για το κάθε ναυπηγείο ξεχωριστά, αλλά οι τελικές προτάσεις θα εξεταστούν σε ειδική σύσκεψη που θα γίνει για τον σκοπό αυτόν υπό τον πρωθυπουργό, σε χρονική στιγμή που δεν έχει ακόμα καθοριστεί.

Σύμφωνα με τον κ. Στεφανόπουλο, δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη απόφαση κατά την πρόσφατη συνάντηση του υπ. Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη με τον Χ. Αλμούνια στις Βρυξέλλες, για να αναλάβουν τα ναυπηγεία τη ναυπήγηση πολεμικών σκαφών τρίτων χωρών.

Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία, που είχαν συγκεντρωθεί στην οδό Νίκης, πραγματοποίησαν σήμερα γενική απεργία διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων για ένα και πλέον έτος και την κατάργηση της εκ περιτροπής εργασίας, μία ημέρα την εβδομάδα. Παράλληλα δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook