Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Συνωμότησε με τον εραστή να σκοτώσουν τον σύζυγο!

Η καταδίκη μιας Ελληνίδας της Μελβούρνης, μητέρας τριών παιδιών, που συνωμότησε με τον εραστή της για να δολοφονήσει τον σύζυγό της κυριαρχεί στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

«Διαβολική» και «πανούργα» είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που της δόθηκαν από τον γραπτό Τύπο και τα κανάλια. Η ποινή της 44χρονης Βίκυς Σωτηρίου θα ανακοινωθεί στις 14 Νοεμβρίου.

Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση δεν είναι μόνο ότι συνωμότησε με τον εραστή της για τη δολοφονία του συζύγου της Χρήστου -με στόχο να αποζημιωθούν από την ασφάλεια υγείας του τελευταίου και «να ζήσουν για πάντα μαζί»- αλλά και η ψυχραιμία που επέδειξε κατά την εκτέλεση του σατανικού σχεδίου, ορκιζόμενη μάλιστα στον σύζυγό της «αιώνια αγάπη».

Επιπλέον, η αποκάλυψη ότι ο σχεδιασμός της δολοφονίας του ανυποψίαστου συζύγου λειτουργούσε και σαν «αφροδισιακό» στο παράνομο ζευγάρι όταν έκανε έρωτα.

«Είμαι τυχερός που ζω. Μου συμπαραστάθηκαν και οι δικοί μου. Τώρα έχω να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Δεν ξέρω όμως τι να τους πω.. Πώς να τους πω ότι η μάνα τους είναι στη φυλακή;» ανέφερε ο κ. Σωτηρίου.

Στη Βίκυ Σωτηρίου, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, της άρεσε να συζητά με τον εραστή της ‘Αρη Δημητράκη, 49 ετών, το σχεδιασμό της δολοφονίας του συζύγου της «γιατί η συζήτηση αυτή λειτουργούσε σαν αφροδισιακό» και βελτίωνε την σεξουαλική ζωή του παράνομου ζευγαριού.

Ο Δημητράκης, επίσης έγγαμος, σε δίκη που είχε προηγηθεί, καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά ετών, με την υποχρέωση να παραμείνει στη φυλακή τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Στο δικαστήριο είχε ειπωθεί ότι το παράνομο ζευγάρι σκόπευε να καρπωθεί την ασφάλεια ζωής του κ. Σωτηρίου, άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων (730.000 ευρώ).

Η Σωτηρίου και ο Δημητράκης είχαν τατουάζ για να υπογραμμίζει τη σχέση τους και είχαν αγοράσει κοινό τάφο στο κοιμητήριο του Κίλορ «για να ταφούν μαζί».   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε