Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΜΠΑΜΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Bροχή 11 Αθήνα Αναλυτικά

Σύντομα στον αέρα οι Μακεδονικές Αερογραμμές

Σύντομα στον αέρα οι Μακεδονικές Αερογραμμές
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.10.2009 | 14:37
Πρώτη δημοσίευση: 21.10.2009 | 14:37

Στις αρχές Απριλίου ο ήλιος της Βεργίνας θα βρίσκεται ξανά στους αιθέρες.

Οι Μακεδονικές Αερογραμμές θα πετάνε από τη Θεσσαλονίκη συνδέοντας έτσι τη συμπρωτεύουσα με αρκετές πόλεις του εξωτερικού.

 

Την «επαναδημιουργία» της θυγατρικής  εταιρείας της Olympic Air είχε ανακοινώσει πρόσφατα ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος.


Σύμφωνα με τον γενικό εμπορικό διευθυντή της εταιρίας Σταύρο Δαλιάκα, οι αρχικές σκέψεις περιλαμβάνουν τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με Μόσχα, Λονδίνο, Παρίσι, Άμστερνταμ αλλά και πόλη της Γερμανίας.

 

Μάλιστα στη περίπτωση του Άμστερνταμ μελετάται η περίπτωση συνεργασίας με την KLM, ώστε η πόλη να συνδεθεί και με υπερατλαντικούς προορισμούς.

Προκειμένου το πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί να εξυπηρετεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις ανάγκες του επιβατικού κοινού, η διοίκηση της Olympic Air έχει συναντήσεις από το πρωί με εκπροσώπους του επιχειρηματικού και τουριστικού κόσμου της Β. Ελλάδας.

 

 Η συχνότητα των πτήσεων, θα εξαρτηθεί από την κίνηση που θα έχει ο κάθε προορισμός, ενώ σε πρώτη φάση εκτιμάται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον τρία αεροπλάνα.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook