Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θ.Πάγκαλος: το ΚΚΕ θέλει έναν νεκρό

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Στα άκρα η “βεντέτα” του αντιπροέδρου της κυβέρνησης με το ΚΚΕ. Για νέο Γκέμπελς μιλά το ΚΚΕ.
 

Σε συνέντευξή του στα “ΝΕΑ” και απαντώντας σε ερώτηση αναγνώστη της εφημερίδας γιατί η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τον νόμο για την προστασία των δικαιωμάτων των άλλων πολιτών απέναντι στις απεργιακές κινητοποιήσεις, ο κ. Πάγκαλος απαντά:

“Όταν ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ επιδιώκει τη βία υπάρχει ένα ερώτημα, αν θα του κάνεις το «χατίρι». Είναι σαφές ότι η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν έναν νεκρό. Το πρόβλημα είναι, βέβαια, ότι οι νεκροί που υπάρχουν είναι από την άλλη πλευρά. Οι νεκροί της Μarfin που κάηκαν από δολοφόνους ακροαριστερούς που είχαν εγκολπωθεί τα κηρύγματα της κ. Παπαρήγα, του κ. Τσίπρα και άλλων τέτοιων, το ίδιο ταυτόχρονα και ο αστυνομικός που πρόσφατα δολοφονήθηκε. Δεν θα ήταν σκόπιμο να προσφέρουμε στην κ. Παπαρήγα νεκρούς και τραυματίες σε μια βίαιη σύγκρουση που θα ξέφευγε από τον έλεγχο, για να μπορέσει να στήσει την αδιέξοδη πολιτική της”.

Επιπλέον ο κ. Πάγκαλος θεωρεί επιβεβλημένη την κομματική πειθαρχία σε μείζονα νομοθετήματα όπως το ασφαλιστικό, αναφέρει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει οπωσδήποτε κοινωνικά αντίβαρα, αποδίδει τις κόντρες μεταξύ υπουργών στην οικονομική στενότητα και εκφράζει εμμέσως τη διαφωνία του με τη διενέργεια κυβερνητικού ανασχηματισμού στην παρούσα φάση, ενόψει των εκλογών για την Αυτοδιοίκηση.

«Γεννήθηκαν νέοι Γκέμπελς. Το μόνο που δεν έχει πει ακόμα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι ότι το ΚΚΕ είναι υπεύθυνο για την καπιταλιστική οικονομική κρίση. Ειδικά ο κ. Πάγκαλος, με όσα είπε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” και στον τηλεοπτικό σταθμό “MEGA”, αποκαλύπτει για άλλη μια φορά με την ΚΥΠατζήδικη φρασεολογία του ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμη για κάθε είδους προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος. Είναι επικίνδυνοι, οι εργαζόμενοι πρέπει να αγρυπνούν», αναφέρει σε ανακοίωσ – απάντηση το ΚΚΕ.

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε