Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

ΘΕΜΑ NEWSIT: Αγορές με ένα…ευρώ!

ΘΕΜΑ NEWSIT: Αγορές με ένα…ευρώ!

Μπορεί κανείς να αγοράσει χρήσιμα πράγματα με ένα ευρώ; Φυσικά. Το Newsit βρήκε μερικά από τα προϊόντα αυτά και σας τα παρουσιάζει…

 

Φαίνεται πως η οικονομική κρίση δεν καταστρέφει μόνο επιχειρήσεις αλλά παράλληλα ευνοεί καταστήματα τα οποία ξέρουν να πουλήσουν οικονομικά. Όλο και περισσότεροι υποψήφιοι πελάτες,σκέφτονται πολύ σοβαρά να προχωρήσουν σε αγορές από παλαιοπωλεία,αφού μπορούν να βρουν τιμές από 1 ευρώ μέχρι και 2000 ευρώ. Βέβαια με την πρόοδο της τεχνολογίας δεν χρειάζεται κάποιος να πάει από κοντά για να δει τα προϊόντα αφού στο διαδίκτυο υπάρχουν όλα αναλυτικά.
 
Πρόκειται λοιπόν για τα πιο γνωστά παλαιοπωλεία στο Μοναστηράκι που έχουν αποκτήσει πια την δική τους ιστοσελίδα. Από την εποχή που γινόταν συνωστισμός και παζάρεμα στο μαγαζί τώρα με ένα κλικ μπορεί κανείς να περιηγηθεί και να ψάξει το κατάστημα μέσα από τον υπολογιστή του.

Δίσκοι 45 στροφών από 6 ευρώ

 
Στα καταστήματα αυτά πωλούνται μερικά από τα πιο χρήσιμα καθημερινά οικιακά είδη,όπως έπιπλα,λάμπες,πολύφωτα,πίνακες,βιβλία,αντικείμενα κήπου,μουσικά όργανα,συσκευές τηλεφώνων και κινητών καθώς και αναμνηστικά είδη. Το μυστικό βέβαια που αντιστέκονται στην κρίση είναι οι τιμές τους αλλά και η ευκαιρία για παζάρεμα αφού όπως εξηγεί στο Newsit ο κ.Κώστας Σωτηρόπουλος,ιδιοκτήτης ενός από τα καταστήματα στο Μοναστηράκι,τίποτε δεν πουλιέται τελικά στην αρχική του τιμή.
 
”Η μετατροπή του παλαιοπωλείου σε ηλεκτρονικό κατάστημα ήταν μονόδρομος αφού η παλαιά πελατεία πια έχει αποσυρθεί” τονίζει χαρακτηριστικά.
 
Κόμικς από 8 ευρώ
Το παζάρεμα πια έχει πιο ενδιαφέρον αφού ο πελάτης έχει μελετήσει το προϊόν που θέλει να αγοράσει από το σπίτι του και δεν έρχεται εδώ για να ψάξει ,επισημαίνει ο κ. Γιώργος Καθρέπτης ,παλαιοπώλης στην πλατεία Μοναστηρακίου.
”Βέβαια η δυσκολία που αντιμετωπίζουμε συχνά είναι η δυσπιστία της λειτουργικότητας και της εμφάνισης του προϊόντος μέσα από το διαδίκτυο, διότι έχουν υπάρξει πελάτες διστακτικοί στο αν αυτό που βλέπουν στην φωτογραφία είναι στην πραγματικότητα έτσι”, συμπληρώνει.

Παιχνίδια από 6 ευρώ

Στο κατάστημα του κ. Καθρέπτη μπορεί κανείς να βρει σπίρτα συλλεκτικά από 1 ευρώ και αναπτήρες από 10 ευρώ. Επίσης συλλεκτικά κόμικς από 8 ευρώ, δισκάκια 45αρια από 6 ευρώ, παιχνίδια επιτραπέζια από 5 ευρώ και περιοδικά συλλεκτικά από 6 ευρώ.
 
Ορισμένες χαρακτηριστικές διευθύνσεις που μπορείτε να απευθυνθείτε
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε