Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΘΕΜΑ NEWSIT: Εκαναν σκασιαρχείο παρά τις εντολές Ραγκούση!

Το υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε: την τελευταία ημέρα του χρόνου, ξεχάστε την ημιαργία. Δουλειά ως τις 3, για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες!

Το οδοιπορικό του NewsIt.gr στις εφορίες άλλο έδειξε: δουλειά ως τις 13.30, και μετά…καπνός!

ΩΡΑ 13:00  Α΄ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, οδός Αναξαγόρα

Όλοι στις θέσεις τους! Όλοι συντάσσονται με τις αποφάσεις του υπουργείου Εσωτερικών; Ή μήπως είναι ακόμη νωρίς; 

ΩΡΑ 13.20 Δ΄ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, οδό Κωλέττη, Εξάρχεια

Η ανακοίνωση για κανονική λειτουργία της υπηρεσία τοιχοκολλημένη, οι υπάλληλοι όμως φαίνεται ότι…διαβάζουν μόνο Κινέζικα!
Πολλοί πήραν άδεια «χρωστούμενη», και όπως αναγνωρίζουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες: «ευτυχώς που δεν είχαμε κόσμος, γιατί αλλιώς θα βλέπατε ουρές!» 

ΩΡΑ 13:40 ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, οδό Λαρίσης

Γραφεία άδεια, υπάλληλοι εξαφανισμένοι, και στην αθώα ερώτηση: «τι ώρα θα κλείσετε σήμερα;»,  η απάντηση ήταν αποστομωτική: «όταν δεν έρθει κάποιος άλλος πολίτης, θα φύγουμε!»

ΩΡΑ 14:05 ΔΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, οδό Θησέως

Άδεια γραφεία, στολισμένα με χριστουγεννιάτικες μπάλες. Όταν όταν ο ρεπόρτερ τολμά να ρωτήσει: «γιατί τέτοια…ερημιά», η απάντηση θέλει…βραβείο ευρηματικότητας: «έρχονται, απλώς έχουν πεταχτεί για κάτι ψώνια!» 

ΩΡΑ 14:30 ΔΟΥ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ, Λεωφόρος Συγγρού

Ερημιά! Ο ρεπόρτερ στο ασανσέρ συναντά και τους τελευταίους… «σκασιάρχες» υπαλλήλους, γιατί όπως εξηγούν: « φύγαμε, γιατί έτσι και αλλιώς δεν έχει πολύ κόσμο λόγω της ημέρας!» 

ΩΡΑ 14:45 ΔΟΥ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΗΣ, οδός Γούναρη

Από νωρίς κλείδωσαν και έφυγαν στην Αγία Παρασκευή!  Από υπάλληλο διπλανού καταστήματος μαθαίνουμε ότι: «… το μαγαζί το΄κλεισαν από τις 2 !» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Μαχαίρι στην ημιαργία της παραμονής

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε