Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

ΘΕΜΑ NEWSIT: Κυψέλη – Πατήσια: “Είμαστε στο έλεος των κακοποιών”

ΘΕΜΑ NEWSIT: Κυψέλη – Πατήσια: “Είμαστε στο έλεος των κακοποιών”

“‘Εκρηξη” εγκληματικότητας στις συνοικίες της Αθήνας. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας, κάτοικοι και καταστηματάρχες, μιλούν στο Newsit  και δηλώνουν : “θα πάρουμε τα όπλα”.

Τρίτη μεσημέρι και τα περισσότερα καταστήματα στην Κυψέλη και τα Πατήσια είναι ανοιχτά. Το φώς της ημέρας δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους των περιοχών αυτών να ζούν την καθημερινότητα τους χωρίς το φόβο κάποιας ληστρικής  εισβολής.

“Το βράδυ τα πράγματα αλλάζουν. Θέλει πολύ θάρος να μείνεις ανοιχτά μόλις  πέσει το σκοτάδι καθώς είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποιος θα μπει να σε ληστέψει”. Αυτή είναι πραγματικότητα που ζει καθημερινά ο κ. Χρ. Ντάλας ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στην Κυψέλη. Κακοποιοί του έχουν διαρρήξει το κατάστημα δύο φορές για να αρπάξουν τα ελάχιστα χρήματα  που υπήρχαν στο ταμείο. “Είναι τόσα πολλά και σκληρά τα περιστατικά που μαθαίνουμε από γείτονες που πλέον μετά τις 8 το απόγευμα λειτουργώ με κατεβασμένα ρολλά και κλειδωμένη πόρτα “. Φυλακισμένος μέσα στο ίδιο του το κατάστημα ο κ. Ντάλας εργάζεται για να γλιτώσει από τους ληστές.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ Newsit Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε