Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΘΕΜΑ NEWSIT: Στα 9 ευρώ το κιλό θα φθάσει το πασχαλινό αρνάκι

ΘΕΜΑ NEWSIT: Στα 9 ευρώ το κιλό θα φθάσει το πασχαλινό αρνάκι

Την ανιούσα θα πάρουν οι τιμές των αμνοεριφίων για το Πάσχα σύμφωνα με τους Εμπόρους.

 Οι περισσότεροι καταναλωτές αυτές της ημέρες περισσότερο κοιτούν παρά ψωνίζουν λένε οι κρεατέμποροι. “Κάνω έρευνα αγοράς” μας είπε περαστικός που  “τσέκαρε” τιμές σε αρνιά και κατσίκια μέσα στην βαρβάκειο αγορά. “Θα έρθω να αγοράσω την Μεγάλη Παρασκευή” συμπλήρωσε.

   Λίγες ημέρες πριν από την Μεγάλη εβδομάδα τα ντόπια αρνιά και κατσίκια πωλούνται στα 6 με 7 ευρώ περίπου
  στα 6 ευρώ το ντόπιο αρνί  αυτές τις ημέρες

Όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα, υποστηρίζουν οι έμποροι, οι τιμές θα ανέβουν κατά 1,5 ευρώ το κιλό περίπου. Δηλαδή θα φθάσουν τα 9 ευρώ. Όπως λένε επειδή φέτος το Πάσχα πέφτει νωρίς ο οβελίας φέτος θα είναι ελαφρός αδυνατισμένος και λίγο δυσεύρετος γεγονός που θα επηρεάσει ενδεχομένως ανάλογα με την αγοραστική διάθεση και άλλο την τιμή.

αρνί από τα Σκόπια.... 6,99

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της βαρβακείου Κλεάνθη Τσιρώνη οι τιμές για το Πάσχα στα Ελληνικά αρνιά θα κυμανθεί περίπου στις ίδιες τιμές με πέρυσι. Συκωταριές θα  πωλούνται προς 5 με 6 ευρώ τα έντερα προς 3 με 4 ευρώ το κιλό περίπου ενώ αρνιά και κατσίκια εισαγωγής θα πωλούνται περίπου ένα ευρώ κάτω από το Ελληνικό.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ NEWSIT Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ

Αυτές τις ημέρες οι υπηρεσίες των Νομαρχιών θα βρίσκονται επι ποδός για να εντοπίσουν τις “παραδοσιακές” ελληνοποιήσεις…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε