Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θα ανοίξει τα σύνορα για τους Έλληνες

Θα ανοίξει τα σύνορα για τους Έλληνες
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.09.2012 | 12:42
Πρώτη δημοσίευση: 02.09.2012 | 12:42

Θα κάνει τα πάντα για να μπορέσουν οι Έλληνες που επιθυμούν να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία υπόσχεται ο Τόνι Άμποτ, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη χώρα και υποψήφιος Πρωθυπουργός.

Ππροεκλογική περίοδος γαρ και ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα δημοσκοπήσεις συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά προτίμησης, φρόντισε να χαϊδέψει και τα αυτιά των ελληνικής καταγωγής ψηφοφόρων.

Δήλωσε ότι θα φροντίσει να επιτευχθεί η συμφωνία με την Ελλάδα για να δοθεί το δικαίωμα σε Έλληνες νέους να πάρουν τουριστική εργατική βίζα. «Καταλαβαίνω απόλυτα ότι πολλοί Έλληνες θέλουν να έρθουν στην Αυστραλία, μέσω του προγράμματος της τουριστικής εργατικής βίζας, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ελληνική οικονομία» είπε ο κ. Άμποτ και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε σ' αυτούς τους ανθρώπους κάθε δυνατή ευκαιρία να συμβάλουν και αυτοί με τον τρόπο τους στη χώρα μας, όπως έκαναν και οι χιλιάδες Ελλήνων μεταναστών που ζουν στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή. Θα βοηθήσω όσο μπορώ για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή συμφωνία».


   Διαδώστε αυτό το άρθρο