Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Θα γίνει ...της Κορέας"! Απόστρατοι στους δρόμους εν ενεργεία σε απόγνωση

`Θα γίνει ...της Κορέας`! Απόστρατοι στους δρόμους εν ενεργεία σε απόγνωση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.09.2011 | 07:16
Πρώτη δημοσίευση: 22.09.2011 | 07:16

“Στα όπλα” οι απόστρατοι, μετά από τις κυβερνητικές ανακοινώσεις τις οποίες επειδή κανείς δεν τόλμησε να τις κάνει τις …μοίρασαν γραπτώς στους δημοσιογράφους!

Αδιάφορο πόσα χρόνια υπηρεσίας έχουν,αδιάφορο πόσο δύσκολη υπηρεσία είχαν και κυρίως τελείως αδιάφορο πως θα επιβιώσουν.Οι απόστρατοι βγαίνουν στο δρόμο σε πρώτη φάση έξω από το ΥΕΘΑ και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να είναι δυναμικοί στις εκδηλώσεις τους. Θα είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο μαζικό και μάλλον …αγριεμένο πλήθος αποστράτων θα διαδηλώσει μπροστά στο ΥΕΘΑ.

Οι Ενώσεις Αποστράτων έχουν ήδη κινητοποιηθεί με πρώτες τις πιο “φρέσκες” ΑΚΙΣ και ΑΝΕΑΕΔ. Και οι δύο συμφωνούν ότι πρέπει να υπάρξει μαζική κινητοποίηση όλων των αποστράτων ανεξάρτητα σε ποια Ένωση ανήκει ο καθένας και δυναμικότατες κινητοποιήσεις.

Η ΑΚΙΣ σε ανακοίνωσή της που υπογράφει ο πρόεδρός της αντισυνταγματάρχης ε.α Χρήστος Χρηστίδης επισημαίνει ότι τα μέτρα είναι αντισυνταγματικά,αλλά είναι προφανές ότι το Σύνταγμα της χώρας έχει εδώ και καιρό καταλυθεί!Επίσης θέτουν προ των ευθυνών τους τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων αλλά και τον ΥΕΘΑ,για τον οποίο βέβαια κανείς δεν πιστεύει ότι θα αντιδράσει,όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά επειδή πιστεύει στα μέτρα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυβέρνηση παίζει στις πλάτες εκατομμυρίων Ελλήνων - Ανακοίνωσε οδυνηρά μέτρα επίσημα και άλλα τόσα με διαρροές και τρικ

 

Αυτά τα μέτρα ήταν μόνον η αρχή

Νέα περαίωση για 500.000 φορολογούμενους - Στα "κάγκελα" οι πολίτες

Κόβονται τα επιδόματα στους πολύτεκνους - Μπαίνουν εισοδηματικά κριτήρια   Διαδώστε αυτό το άρθρο