Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Θα κινηθούν μόνο οι διαδηλωτές! – Χειρόφρενο σε ΜΜΜ και ταξί

Ταλαιπωρία και… μποτιλιάρισμα περιμένει όσους κινηθούν την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας. Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 13:00 στα Προπύλαια.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν τραβήξει χειρόφρενο και στους δρόμους της πρωτεύουσας δε θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, τραμ, ΗΣΑΠ, ενώ από τις 05:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης και για 24 ώρες δε θα κυκλοφορήσουν ούτε τα ταξί! (Δείτε εδώ)

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, που αντιδρούν στην εργασιακή εφεδρεία και τις μετατάξεις, είναι αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν και προτίθενται να καθορίζουν τη στάση τους καθημερινά και ανάλογα με τις εξελίξεις.

Μόνο για σήμερα δε θα ισχύσει ο Δακτύλιος στην Αθήνα, αλλά η πρωτεύουσα δε θα γλιτώσει το κυκλοφοριακό έμφραγμα, από τη στιγμή που κανένα μέσο μαζικής μεταφοράς δε θα κινηθεί.

Και αυτός δεν είναι ο μοναδικός λόγος του κυκλοφοριακού χάους που αναμένεται να προκληθεί. Η Πέμπτη είναι μέρα διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων.

Οι δάσκαλοι, που πραγματοποιούν 24ωρη στάση εργασίας, οι καθηγητές που κάνουν στάση εργασίας, μαζί με μαθητές θα συγκεντρωθούν στις 13:00 στα Προπύλαια για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο (Περισσότερα εδώ). Μαζί τους θα ενωθεί η ΑΔΕΔΥ, που έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας, αλλά και η ΠΟΕ-ΟΤΑ. (Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)

Από τις 12:30 έως τις 15:30 θα απέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, συμμετέχοντας στην τρίωρη παναττική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ. Olympic Air και Aegean Airlines ανακοίνωσαν ήδη αλλαγές στο πρόγραμμα των πτήσεών τους (περισσότερα εδώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Γολγοθάς” οι μετακινήσεις την Πέμπτη – Με τα πόδια στις δουλειές τους οι πολίτες

Στάσεις εργασίας στο δημόσιο την Πέμπτη

Κλείνουν τα σχολεία, βγαίνουν στους δρόμους δάσκαλοι, καθηγητές και μαθητές

Kήρυξη 24ωρης απεργίας στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, στις 5 Οκτωβρίου

Ματαιώσεις πτήσεων την Πέμπτη λόγω απεργίας

Σε 48ωρη απεργία τελωνιακοί και εφοριακοί

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε