Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θα παραλύσουν τα πάντα στις 23/02 - Απεργεί και η ΑΔΕΔΥ

Θα παραλύσουν τα πάντα στις 23/02 - Απεργεί και η ΑΔΕΔΥ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.01.2011 | 16:18
Πρώτη δημοσίευση: 26.01.2011 | 16:16

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 23 Φεβρουαρίου ημέρα απεργίας και της ΓΣΕΕ αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ. Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στο Πεδίον του Αρεως.

Η ΑΔΕΔΥ προχωρά στην κινητοποίηση, λαμβάνοντας υπόψη «τα σοβαρά οικονομικά αδιέξοδα που διαπιστώνονται στα Επικουρικά Ταμεία Ασφάλισης, το επικείμενο "κούρεμα" που σχεδιάζεται στις επικουρικές συντάξεις, αλλά και τις επιλογές που προωθούνται στο νέο μισθολόγιο για παραπέρα περικοπές των αποδοχών των Δημοσίων Υπαλλήλων».

Οι αγωνιστικές και απεργιακές της κινητοποιήσεις περιλαμβάνουν ακόμη:

- Πραγματοποίηση, σε συνεργασία με άλλους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς στις αρχές Φεβρουαρίου, συλλαλητηρίων κατά της ακρίβειας και των ανατιμήσεων σε είδη πρώτης ανάγκης (εισιτήρια ΜΜΜ, αύξηση των εισιτηρίων στα εξωτερικά ιατρεία, ΔΕΚΟ κλπ).

- Τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας (11.30 έως λήξη ωραρίου) στις 10 Φεβρουαρίου για την ανάδειξη του διεκδικητικού πλαισίου και με αιχμή τα Επικουρικά Ταμεία (πραγματοποίηση - την ίδια ημέρα - συγκεντρώσεων για την προετοιμασία της απεργίας, παραστάσεις διαμαρτυρίας σε Ασφαλιστικούς Οργανισμούς του Δημοσίου κλπ.)


   Διαδώστε αυτό το άρθρο