Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θα παραμείνει στο νοσοκομείο ο Ε. Βενιζέλος – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Με πόνους στο στομάχι μεταφέρθηκε σε κλινική ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης. Τι λέει στο Newsit ο Διευθυντής της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.

Στη μία και μισή το μεσημέρι ανακοινώθηκε το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν το οποίο διάβασε στους δημοσιογράφους ο Διευθυντής της Κεντρικής Κλινικής, Νικόλας Χρόνης.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν “ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλος προσήλθε σήμερα και ώρα 5.30 με αναφερόμενο περιομφαλικό και επιγαστρικό άλγος. Ο ασθενής υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο ο οποίος έδειξε ήπια φλεγμoνώδη αντίδραση σκωληκοειδούς αποφύσεως.  Απεφασίσθη η καταρχήν συντηρητική αντιμετώπιση. Νεότερη ανακοίνωση θα εκδοθεί το επόμενο 24ωρο”. Το ιατρικό ανακοινωθέν υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Π.Αλφαράς, Γ.Κατσίφης και Ε.Nιάκας.

Ο κύριος Νικόλαος Χρόνης μιλώντας το πρωί  στο Newsit, είπε ” ο κ. Βενιζέλος μπήκε στην κλινική στις 6 παρά το πρωί με πόνους στο στομάχι. Αμέσως έγιναν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που έδειξαν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία”.

Ακούστε τι δήλωσε στο Νewsit o Διευθυντής της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών:

Ο πρώτος που τον επισκέφθηκε ήταν ο υπουργός Εσωτερικών Δημήτρης Ρέππας.

Ο κ.Ρέππας φθάνει στην Κεντρική Κλινική

Αμέσως μετά στην Κεντρική Κλινική έφτασαν οι κ. Παπαϊωάννου και Κρεμαστινός

Λίγο πριν τις 11:00 έφτασαν στην Κλινική ο γενικός γραμματέας του υπουργείο Οικονομικών Ηλίας Πλασκοβίτης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

Ο κ.Βενιζέλος αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα το απόγευμα  καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Γύρω στις 12:00 το μεσημερί τον επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο πρωην υφυπουργος Υγειας και βουλευτής της ΝΔ Αθανάσιος Γιαννόπουλος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Διαβάστε επίσης:

Στήνουν κάλπες για δημοψήφισμα – Ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε ο πρωθυπουργός – «Πάγωσε» την Ευρώπη η πρωτοβουλία Παπανδρέου

Ένα δημοψήφισμα δεκάδες τα ερωτήματα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε