Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θέμα στο CNN έγινε η "κομμένη" σελίδα στο facebook

Θέμα στο CNN έγινε η `κομμένη` σελίδα στο facebook
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.05.2011 | 07:52
Πρώτη δημοσίευση: 25.05.2011 | 07:52

Έντονη αναστάτωση επικράτησε ανάμεσα στους χρήστες του διαδικτύου από την ξαφνική και ύποπτη διαγραφή της σελίδας "αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα".

Πρόκειται για μία ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας στα ισπανικά πρότυπα που συγκίνησε πολλούς χρήστες της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Η σελίδα στην είχε φτάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα στα 3.241 μέλη ωστόσο διαγράφηκε προκαλώντας αναστάτωση στους χρήστες, οι οποίοι είχαν δώσει το παρών και εξέφραζαν την αντίθεσή τους στα νέα μέτρα.

Μάλιστα, η είδηση έφτασε μέχρι το CNN όπου γίνεται αναφορά τόσο στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει οργανωθεί στην πλατεία Συντάγματος όσο και στον αιφνίδιο τρόπο που έκλεισε το group στο facebook.H σελίδα απο σήμερα υπάρχει και πάλι έχοντας συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή 18.429 μέλη και μάλιστα πολλοί από αυτούς έχουν δημιουργήσει group για ανάλογες εκδηλώσεις και σε άλλες κεντρικές πλατείες στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στα Τρίκαλα και γενικά σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.Διαβάστε επίσης: Αναβρασμός στο Facebook - Διεγράφη το κάλεσμα σε διαδηλώσεις στην Ελλάδα
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο