Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Θερμή” υποδοχή ετοιμάζουν οι ένστολοι στον Πρωθυπουργό

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Συναγερμό σήμανε χθες το βράδυ στις τάξεις των συνδικαλιστικών εκπροσώπων των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, η δημοσιοποίηση της επίσκεψης σήμερα στις 10 το πρωί του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη ΓΑΔΑ.

Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και άλλαξε άρδην ο “χάρτης” των προγραμματισμένων κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας, που αρχικά είχαν συσχετιστεί με την παγκόσμια ημέρα των δικαιωμάτων των ζώων, ώστε να διατρανωθεί πως ενίοτε και οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι συνδικαλιστές και των τριών Σωμάτων ετοιμάζουν ιδιαίτερα … “θερμή” υποδοχή στον πρωθυπουργό, το επικοινωνιακό επιτελείο του οποίου στη σπουδή του να παρουσιάσει την εμμονή και επιμονή του πρωθυπουργού στην καταπολέμηση του φοροαποφυγής και της διακίνησης του μαύρου χρήματος, λησμόνησε έναν αστάθμητο παράγοντα, με ορατό πλέον τον κίνδυνο το επικοινωνιακό τρικ να γυρίσει σε μπούμερανγκ.

Ότι ένστολοι συνδικαλιστές και προσωπικό έχουν φύγει πλέον από τα κάγκελα κι έχουν ανέβει στα κεραμίδια της διαμαρτυρίας, φωνάζοντας σε διάτορους τόνους ότι η ανέχεια έχει φτάσει στο μη παρέκει κι έτσι, ετοιμάζονται για τις … εκπλήξεις που υποσχέθηκαν σε ανύποπτο χρόνο ότι έρχονται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε