Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Οργή και αγανάκτηση για τα σκουπίδια που πνίγουν την πόλη!

Θεσσαλονίκη: Οργή και αγανάκτηση για τα σκουπίδια που πνίγουν την πόλη!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.12.2010 | 15:26
Πρώτη δημοσίευση: 25.12.2010 | 15:07

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι από τις εικόνες-ντροπής. Σε πολλά πεζοδρόμια είναι αδύνατο να περπατήσει κανείς. Διαβάστε πως δημιουργήθηκε το πρόβλημα και τι σκοπεύει να κάνει ο Γ.Μπουτάρης... (δείτε το βίντεο)

Αντιμέτωποι με λόφους σκουπιδιών, βρίσκονται Χριστουγεννιάτικα οι κάτοικοι της πόλης. Σε πολλές γειτονιές, οι πεζοί δυσκολεύονται ακόμα και να περπατήσουν, αφού τα σκουπίδια έχουν καταλάβει ακόμα και τα πεζοδρόμια!

Μόνο 20 από τα 68 απορριμματοφόρα που διαθέτει ο δήμος, βρίσκονται στους δρόμους για να μαζέψουν τα σκουπίδια, καθώς τα υπόλοιπα λόγω παλαιότητας έχουν ακινητοποιηθεί. Τα συνεργεία του δήμου δεν έχουν ανταλλακτικά, οι διαγωνισμοί για επισκευή τους σε εξωτερικά συνεργεία δεν εγκρίθηκαν από την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας και μόλις πριν από λίγες μέρες, επιτροπή στην οποία προσέφυγε ο δήμος, έδωσε το πράσινο φως για να επισκευαστούν τα σκουπιδιάρικα σε εξωτερικά συνεργεία.

Ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, δήλωσε ότι θα μισθώσει έως και ιδιωτικά συνεργεία, ώστε να καθαρίσει άμεσα η πόλη. Για την ώρα πάντως, οι κάτοικοι δηλώνουν ξεχασμένοι και οι εικόνες δεν θυμίζουν σε τίποτα το εορταστικό κλίμα των ημερών...   Διαδώστε αυτό το άρθρο