Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πακιστανοί είχαν απαγάγει ομοεθνή τους!

Στα χέρια της αστυνομίας η σπείρα των Πακιστανών - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στα χέρια της αστυνομίας η σπείρα των Πακιστανών - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ζητούσαν 10.000 ως λύτρα από την μητέρα του που βρίσκεται στο Πακιστάν.

Σπείρα Πακιστανών που κρατούσαν παράνομα 24χρονο ομοεθνή τους και ζητούσαν χρήματα για την απελευθέρωσή του, εξάρθρωσαν αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Α’ Τμήματος Ασφάλειας Περιστερίου Αθηνών.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την σπείρα αποτελούσαν τέσσερις υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας από 24 έως 30 χρόνων, οι οποίοι, αφού αφαίρεσαν τα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα του 24χρονου ομοεθνή τους και τον κρατούσαν παράνομα σε παράπηγμα στη θέση «Υψώματα» Διαβατών Θεσσαλονίκης.
 
Αυτό συνέβη όταν 24χρονος ταξίδεψε από την Αθήνα, κάποια στιγμή μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, για δουλειά στη Βόρεια Ελλάδα. Οι δράστες, μάλιστα, ήρθαν σε επικοινωνία με τη μητέρα και την αδερφή του στο Πακιστάν, ζητώντας τους το ποσό των 10.000 ευρώ που θα κατάθεταν σε τράπεζα του εξωτερικού, για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ωστόσο, σήμερα, ο 24χρονος κατόρθωσε να ξεφύγει και αφού εντοπίστηκε από περιπολικό της αστυνομίας στο Ωραιόκαστρο, περιέγραψε τι είχε περάσει. Υστέρα από επέμβαση των αστυνομικών στο παράπηγμα συνελήφθησαν οι τρεις από τους τέσσερις δράστες. Στον ίδιο χώρο, επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι Ζάσταβα, ένα πιστόλι κρότου, τριάντα εννιά κυνηγετικά φυσίγγια και τέσσερα φυσίγγια περιστρόφου Μάγκνουμ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε