Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πανικός! Άμαξα με οικογένεια στη θάλασσα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δραματική η διάσωση των ανθρώπων – Πνίγηκε το άλογο (δείτε το βίντεο)

Παραλίγο τραγωδία στην παραλία Θεσσαλονίκης, όπου άλογο με άμαξα, στην οποία επέβαιναν τρία άτομα εκ των οποίων ένα παιδάκι, τρόμαξε και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα το ζώο να πνιγεί.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου πραγματοποιούνταν εκδήλωση των Παιδικών Χωριών SOS και είχε στηθεί ένα αερόστατο.

Το άλογο, κατά πάσα πιθανότητα, τρόμαξε από τη φλόγα του αερόστατου που ήταν ακόμα στη γη και άρχισε να καλπάζει προς τη θάλασσα. Τρομοκρατημένη, η νεαρή γυναίκα που επέβαινε στην άμαξα με το αγοράκι της, το πήρε στην αγκαλιά και πήδηξε στο πλακόστρωτο, ενώ ο νεαρός φίλος της, ο οδηγός της άμαξας και το άλογο έπεσαν στη θάλασσα.

Ο νεαρός επιβάτης κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει έξω από το νερό, ενώ για τον 61χρονο οδηγό της άμαξας Γιώργο Παντελιδάκη χρειάστηκε η συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής που τον ανέσυραν από τη θάλασσα.

Το άλογο προσπάθησε να κολυμπήσει, αλλά το βάρος της άμαξας με την οποία ήταν δεμένο, το κράτησε στον βυθό με αποτέλεσμα να πνιγεί. Ελαφρά τραυματισμένος ο 61χρονος ιδιοκτήτης του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, αν και ο ίδιος αρνιόταν να μεταβεί, καθώς δεν ήθελε να αφήσει το άλογό του.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο σημείο και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν συγκινητικές. Ο κυρ Γιώργος, όπως τον ξέρουν όλοι όσοι κάνουν βόλτες στο πλακόστρωτο της παραλίας, αποχαιρέτησε το άλογο που είχαν βγάλει από την θάλασσα άνδρες της πυροσβεστικής με τη συνδρομή δυτών και ενός γερανού.

Πυροσβέστες με τη συνδρομή δυτών και ενός γερανού βγάζουν το άτυχο άλογο - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έβγαλε τα γκέμια από το άλογο, το χάιδεψε για λίγο, αφήνοντας στη συνέχεια τους πυροσβέστες να το σκεπάσουν και να το απομακρύνουν, με τη βοήθεια φορτηγού, από την παραλία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε