Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Θλίψη! Πέθανε ο “μαχητής” Δημήτρης Σιάχος

Θλίψη! Πέθανε ο “μαχητής” Δημήτρης Σιάχος

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Σιάχου. Το στέλεχος της ΝΔ πέθανε σε ηλικία 44 ετών και είχε αποτελέσει πηγή έμπνευσης για χιλιάδες καρκινοπαθείς, με τη δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας “wincancer”.

Ο Δημήτρης Σιάχος έδινε ακόμη μία μάχη με τον καρκίνο- την τρίτη- ωστόσο αυτή τη φορά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Μάλιστα, αυτή την μάχη την έδινε δημόσια μέσα από το wincancer, ώστε να μοιραστεί τα μηνύματα του κόσμου και να ενθαρρύνει χιλιάδες ανθρώπους που δίνουν σιωπηλά ανάλογη μάχη. 

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από την σελίδα του στο facebook στην οποία έγραφε: “Ο Δημήτρης Σιάχος έφυγε σήμερα 21 Ιουλίου 2017 δίνοντας γενναία και με χαμόγελο μια ακόμα δύσκολη μάχη…”

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του Δημήτρη Σιάχου στην οποία αναφέρει ότι «ένας πραγματικός αγωνιστής, ο Δημήτρης Σιάχος, έφυγε από κοντά μας. Συγκρούστηκε σκληρά με τον καρκίνο, ξέροντας ότι η μάχη ήταν άνιση, χωρίς όμως ποτέ να λυγίσει. Ανέπτυξε, ταυτόχρονα, έντονη δραστηριότητα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην στήριξη όσων δίνουν τον ίδιο αγώνα. Όλοι μας στη Νέα Δημοκρατία, στην οποία πολλά προσέφερε, τον αποχαιρετούμε με θλίψη. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε