Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 24 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θράκη: Στους δρόμους για τους παράνομους μετανάστες

Θράκη: Στους δρόμους για τους παράνομους μετανάστες
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.08.2012 | 21:44
Πρώτη δημοσίευση: 06.08.2012 | 21:41

Μαζική ήταν η συμμετοχή φορέων και πολιτών στην εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της απόφασης για μετατροπή των σχολών αστυφυλάκων σε κέντρα φύλαξης παράνομων μεταναστών

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην πλατεία της Κομοτηνής, τόσο ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, όσο οι δήμαρχοι όλων των Δήμων των δύο νομών, οι μητροπολίτες Ξάνθης, Μαρώνειας και Κομοτηνής και Αλεξανδρουπόλεως, μαζί με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων ζήτησαν από την Πολιτεία την άμεση ανάκληση της απόφασης.

Τόνισαν την ανάγκη ν' ακουστεί η φωνή των τοπικών κοινωνιών και υπογράμμισαν την ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας των σχολών που -μεταξύ άλλων- τονώνουν την τοπική οικονομία.

Εκπρόσωποι όλων των τοπικών θεσμικών φορέων της Θράκης, που αποτελούν τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, θα συναντηθούν αύριο στην Αθήνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του το επίμαχο ζήτημα της μεταφοράς των παράνομων μεταναστών στην Ξάνθη και την Κομοτηνή.

Διαβάστε
Στο πόδι η Θράκη για τους λαθρομετανάστες-Με παραίτηση απειλεί ο Δένδιας   Διαδώστε αυτό το άρθρο