Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Θρίλερ με την εξαφάνιση 6χρονης στην Αγία Βαρβάρα – Πέφτει σε αντιφάσεις ο πατέρας της

Θρίλερ με την εξαφάνιση 6χρονης στην Αγία Βαρβάρα – Πέφτει σε αντιφάσεις ο πατέρας της

– Αστυνομικοί ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή γύρω από το σπίτι της μικρής Στέλλας Εικοσπεντάκη, η οποία εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης
– Την έρευνα ανέλαβε αμέσως η Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων
– Τι λέει η μητέρα της στο NewsIt.gr

Εξαφάνιση θρίλερ στην Αγία Βαρβάρα. Πατέρας δήλωσε την εξαφάνιση της 6χρονης κόρης του, η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού νοσηλεύεται στο Τζάνειο, συνέπεια σοβαρής ασθένειας και επέμβασης που πρέπει να κάνει. Γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. Τις έρευνες ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής. Πέφτει σε αντιφάσεις ο πατέρας.

Αστυνομικοί ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή γύρω από το σπίτι της μικρής Στέλλας, η οποία φέρεται να εξαφανίστηκε κατά την διάρκεια της νύχτας και ενώ ο πατέρας της κοιμόταν, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.
Η δήλωση της εξαφάνισης έγινε το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας από τον 61χρονο πατέρα της μικρής Στέλλας, ο οποίος μάλιστα είναι απόστρατος Αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος πατέρας της μικρής Στέλλας, το πρωί όταν πια διαπίστωσε την εξαφάνιση του παιδιού του μέσα από το ίδιο τους το σπίτι στην Αγία Βαρβάρα, έντυσε το δίδυμο αδελφό της Στέλλας, τον πήγε κανονικά στο σχολείο του και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου είπε στους πρώην συναδέλφους του πως εξαφανίστηκε η κόρη του.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να του κάνουν επίμονες ερωτήσεις, καθώς τους προξενήσε εντύπωση το γεγονός πως πρώτα πήγε το αγοράκι στο σχολείο και στην συνέχεια κατήγγειλε την εξαφάνιση της κόρης του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 61χρονος πρώην Αστυνομικός είπε στους συναδέλφους του στο Τμήμα πως το προηγούμενο βράδυ, εν προκειμένω το βράδυ της Τετάρτης, αφού έβαλε τα δυο παιδιά του για ύπνο, βγήκε από το σπίτι, πέταξε τα σκουπίδια και στην συνέχεια πήρε τα φάρμακα του για ασθένεια που αντιμετωπίζει και τα οποία του δημιουργούν έντονη υπνηλία.
Μάλιστα ισχυρίστηκε πως ξέχασε τα κλειδιά στην πόρτα και ίσως κάποιοι μπήκαν στο σπίτι του, καθώς υποστήριξε πως βρήκε κάποια συρτάρια ανοιχτά, ενώ ίσως να λείπει και η μπιζουτιέρα της συζύγου του.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt.gr η μητέρα της μικρής Στέλλας

Το πρωί, λοιπόν, που σηκώθηκε για να πάει τα παιδιά στο σχολείο, διαπίστωσε πως από το κρεβατάκι της λείπει η 5χρονη κόρη του μαζί με την αγαπημένη της κόκκινη κουβερτούλα και αμέσως άρχισε να ερευνά τους χώρους του σπιτιού, ακόμα και τις ντουλάπες, σε μια προσπάθεια, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, να δει πού βρίσκεται το παιδί του.
Ωστόσο, αστυνομικοί που ερεύνησαν αρχικά το σπίτι δεν διαπίστωσαν ίχνη διάρρηξης ή έρευνας, στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η εξαφάνιση του παιδιού, αλλά και η πρώτη κατάθεση του πατέρα, η οποία παρουσιάζει κάποια κενά και αντιφάσεις και κυρίως το γεγονός πως έψαξε ο ίδιος το σπίτι και προτίμησε να πάει πρώτα τον ανήλικο γιο του στο σχολείο και έπειτα να απευθυνθεί στην Αστυνομία, ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της διάρρηξης, την έρευνα ανέλαβε αμέσως η Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Στο μεταξύ ειδικοί των εργαστηρίων τις ΕΛ.ΑΣ έχουν κάνει “φύλλο και φτερό” το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα, ενώ έχουν κατασχεθεί και τα χάπια που παίρνει ο πατέρας, προκειμένου να εξεταστούν από ειδικούς και να διαπιστωθεί εάν είναι κανονικά συνταγογραφημένα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε