Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Θρίλερ με την εξαφάνιση αστυνομικού στην Καισαριανή! Έρευνες σε βουνό, θάλασσα και… Άγιο Όρος!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Κορυφώνεται η αγωνία για τον αστυνομικό που έχει εξαφανιστεί εδώ κι ενάμιση μήνα από την Καισαριανή
– Στα ύψη η αγωνία της οικογένειας του 38χρονου που δεν έχει δώσει σημεία ζωής
– Έφυγε αφήνοντας πίσω του τα πάντα εκτός από το υπηρεσιακό του όπλο…
– Τεράστια η κινητοποίηση των αστυνομικών για την αναζήτηση του συναδέλφου τους
– Όλο το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τη χώρα

Ο 38χρονος αστυνομικός εξαφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στης 25 Απριλίου, αφήνοντας το σπίτι του ξεκλείδωτο, ενώ μαζί του δεν πήρε τα κλειδιά του και τις ταυτότητές του.

Αντιθέτως μαζί του πήρε το υπηρεσιακό του όπλο, έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν και παρά τις εκτεταμένες έρευνες δεν βρέθηκε το παραμικρό του στοιχείο.

Αμέτρητα ερωτήματα

Το γεγονός ότι μαζί του πήρε μόνο το υπηρεσιακό του όπλο, κάνει τόσο τους συγγενείς του, όσο και τους συναδέλφους του, που τον ψάχνουν, να σκέφτονται το… κακό. Είτε την περίπτωση της αυτοκτονίας, ακόμα και την εγκληματική ενέργεια, από πρόσωπα που κινούνται στον υπόκοσμο και ήθελαν να βγάλουν από την μέση τον άνθρωπο του Νόμου.

Βέβαια όλα αυτά είναι σενάρια που εξετάζονται από τους συναδέλφους του 38χρονου, που έχουν εμπλακεί στις έρευνες για την αναζήτησή του.

Το μοναστήρι, ο ταξιτζής και οι υποθαλάσσιες έρευνες

Μάλιστα, αστυνομικοί έψαξαν ακόμα και σε μοναστήρια της Αττικής, ενώ έστειλαν σήμα και στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Όρους, σε μια προσπάθεια να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ο 38χρονος να εγκατέλειψε τα εγκόσμια και να κλείστηκε σε μοναστήρι. Ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής και αυτές οι προσπάθειες έχουν αποβεί άκαρπες.

Μάλιστα και επειδή υπήρξε η μαρτυρία ενός οδηγού Ταξί, που υποστήριξε πως το επίμαχο βράδυ της εξαφάνισης πήρε κούρσα ένα νεαρό που έμοιαζε με τον 38χρονο αστυνομικό και τον μετέφερε στην περιοχή της Βουλιαγμένης, οι αστυνομικοί έψαξαν με δύτες ακόμα και το βυθό στην θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης και μάλιστα σε μεγάλο μήκος, επίσης χωρίς αποτελέσματα.

Παράλληλα, με ελικόπτερο αλλά και σκύλους της ΕΜΑΚ, αστυνομικοί και πυροσβέστες, έψαξαν σημεία του Υμηττού που συνήθιζε ο 38χρονος Αστυνομικός να τρέχει και να γυμνάζεται.

Δυστυχώς όλες οι προσπάθειες, αστυνομικών, πυροσβεστών και συγγενών του 38χρονου, εδώ κι ενάμιση μήνα έχουν αποβεί άκαρπες, με αποτέλεσμα το μυαλό όλων να πηγαίνει στο κακό. Άλλωστε το μόνο αντικείμενο που πήρε μαζί του ο 38χρονος, είναι το υπηρεσιακό του όπλο και προφανώς το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε