Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θρίλερ με τον άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος – Ενδείξεις ότι αυτοπυρπολήθηκε!

Θρίλερ με τον άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος – Ενδείξεις ότι αυτοπυρπολήθηκε!

– Βρέθηκε νεκρός στην περιοχή του Ζωολογικού Κήπου Θεσσαλονίκης
– Είχε αγοράσει ένα μπετόνι βενζίνη από πρατήριο της περιοχής
– Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα ημερολόγιο

Μια απίστευτη και συνάμα τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή του Ζωολογικού Κήπου Θεσσαλονίκης όταν βρέθηκε ένα απανθρακωμένο πτώμα άνδρα περιπου 40 ετών.

Οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για αυτοκτονία, ότι δηλαδή ο άνδρας αυτοπυρπολήθηκε. Όπως μεταδίδει το  τhousandnews.gr  στο σημείο που έγινε το τραγικό περιστατικό, τον είδαν το πρωί με ένα μπετόνι βενζίνης δυο γυναίκες. Όπως είπαν, φαινόταν μία χαρά, μάλιστα τις προσπέρασε αφού πρώτα τις χαιρέτησε χαμογελώντας.

Ο άνδρας έφτασε με το αυτοκίνητο του στην περιοχή, το πάρκαρε μπροστά στον παλιό “Κέδρινο λόφο” και έπειτα μπήκε στο δάσος που έχει στην περιοχή και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thousandnews.gr στο όχημα του αυτόχειρα βρέθηκε ένα βιβλίο που διατηρούσε ο ίδιος ως ενός τύπου ημερολόγιο και στο οποίο έγραφε διάφορα πράγματα που τον απασχολούσαν. Όπως έγινε επίσης γνωστό ο ίδιος δεν ήταν από την περιοχή αλλά από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, καθώς νωρίτερα είχε περάσει από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται εκεί και πήρε το μπιτόνι με την βενζίνη.

πηγη: Thousandnews.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε