Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θρίλερ με τον θάνατο του μεγαλοβιομήχανου Κ.Καρέλια

Φρουρείται η θαλαμηγός του Κ. Καρέλια ΦΩΤΟ NEWSIT
Νεκρός βρέθηκε το πρωί στην θάλασσα της Καλαμάτας ο γνωστός βιομήχανος Κώστας Καρέλιας.
Στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από το αυτοκίνητο, αλλά και την καμπίνα της θαλαμηγού «Ιωάννα» όπου διέμενε, αναμένεται να δώσουν φως στο μυστηριώδη θάνατο του Κώστα Καρέλια, μεγαλομέτοχου της ομώνυμης καπνοβιομηχανίας.

 

Ενώ, το ανακριτικό τμήμα της Λιμενικής Αρχής της Καλαμάτας ήδη εξετάζει τις τελευταίες κλήσεις του κινητού του άτυχου 62χρονο, αφού και αυτές αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για το πώς βρέθηκε το άψυχο πτώμα του να πλέει σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Καλαμάτας.

 

 

Ο θάνατος του τελευταίου εγγονός του Γεώργιου Καρέλια, ιδρυτή της γνωστής εταιρίας, έχει προκαλέσει πολλούς ψιθύρους στην Καλαμάτα. Και αυτό γιατί ο άτυχος 62χρονος, ως αντιπρόεδρος της μεγάλης καπνοβιομηχανίας, και μεγαλομέτοχος κατείχε το 49% των μετοχών, ενώ το υπόλοιπο 51% ανήκει στα ανίψια του, Στάθης και Ανδρέας, αλλά και στην Βίκυ, γυναίκα του πεθαμένου αδελφού του.

 

 

Ωστόσο, οι τοπικές αρχές ενισχύουν το σενάριο του ατυχήματος: δηλαδή, το περασμένο βράδυ ο μεγαλομέτοχος να ζαλίστηκε, είτε από κάποιο καρδιακό επεισόδιο είτε από πιθανό εγκεφαλικό επεισόδιο, και να έπεσε στην θάλασσα, και μόνο σήμερα να εντοπίστηκε το πτώμα του από ψαρά, όταν ανήσυχος τον αναζήτησε ο οδηγός του.

 

Το πτώμα του 62χρονου αντιπροέδρου της «Καρέλιας» έχει μεταφερθεί ήδη στο Νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ώστε ο ιατροδικαστής να δώσει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε