Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τα σημεία παγίδες στην εθνική Αθηνών-Λαμίας – Δείτε το βίντεο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Βροχερός ο καιρός της εξόδου, που ήδη έχει ξεκινήσει – Δείτε βίντεο με τα επικίνδυνα σημεία…

Ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος αυτή τη φορά, των εξοδούχων των Χριστουγέννων, αφού οι οδηγοί στο μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού τους θα έχουν βροχές και καταιγίδες. Οι άνδρες της τροχαίας βρίσκονται ήδη στους δρόμους και συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα σημεία-παγίδες και θα δείτε στο βίντεο το πιο επικίνδυνο από αυτά.

Το 210 χλμ Αθηνών -Λαμίας όπου αρχίζει απότομα το πέταλο του Μαλιακού…

208 – 210 χιλ.: Είναι ακριβώς στην ευθεία της Λαμίας-Ανθήλης, εκεί που τελειώνει το διάζωμα. Όλο αυτό το κομμάτι κρατάει νερά, με αποτέλεσμα να αποτελεί παγίδα για τους διερχόμενους οδηγούς, που μάλιστα έρχονται με μεγάλη ταχύτητα από τον κλειστό αυτοκινητόδρομο.(Δείτε το βίντεο)


220 – 222 χιλ.: Είναι το κομμάτι από το ύψος της “ΑΚΜΗΣ”,που τελειώνει ο αυτοκινητόδρομος μέχρι το πρατήριο “222” πριν τη Στυλίδα, όπου επίσης όταν βρέχει γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνο.

152 – 156 χιλ.: Ξεκινάει λίγο πριν την Αρκίτσα και φτάνει μέχρι την Αταλάντη, όπου επίσης έχουμε λιμνάζοντα νερά σε ισχυρές βροχοπτώσεις.

122 – 124 χιλ.:
Είναι στο ύψος του Μαρτίνου, από τη γέφυρα μέχρι του “Καραπιπέρη”. Φυσικά εκτός από τα παραπάνω σημεία-παγίδες είναι αυτονόητο ότι πρέπει γενικώς να προσέχουμε στην εθνική, ειδικότερα όταν βρέχει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε