Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα υπερπολυτελή σπίτια και αυτοκίνητα των υπαλλήλων του ΙΚΑ

ΦΩΤΟ απο ΒΗΜΑ
ΦΩΤΟ απο ΒΗΜΑ

Πισίνα, κήποι με τροπικά φυτά και ένα -θπο κατασκευή- εκκλησάκι. Όλα αυτά μέσα στην υπερπολυτελή βίλα που είχε φτιάξει η 55χρονη υπάλληλος του ΙΚΑ η οποία εμπλέκεται στο κύκλωμα απάτης σε βάρος του ιδρύματος.

‘Ηταν τόσα τα χρήματα που κέρδιζαν απο το μεγάλο κόλπο που τους επέτρεπαν να φτιάχνουν βίλες και να αγοράζουν υπεπολυτελή αυτοκίνητα.

Η 55χρονη, υπεύθυνη του τμήματος παροχών του ΙΚΑ Καλλιθέας, θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στη μεγάλη απάτη και είναι η γυναίκα που στο σπίτι της βρέθηκαν τα 967.000 ευρώ κρυμμένα σε κουτιά απο βρεφικές πάνες ενώ η ίδια είναι ιδιοκτήτρια πανάκριβων αυτοκινήτων.

Οπως αποκαλύπτει το ΒΗΜΑ, το ακίνητο στον Βαρνάβα αγοράστηκε απο την 55χρονη πριν απο μερικά χρόνια, εγκαταλελειμμένο και σε κακή κατάσταση, τα τελευταία χρόνια όμως κατέβαλε τεράστια ποσά για την ανακαίνισή του.

ΦΩΤΟ ΒΗΜΑ

Πετρόκτιστες κατασκευές, δύο στρέμματα κήπος με πισίνα, χώροι υποδοχής επισκεπτών καθώς και ένα νεόδμητο εκκλησάκι…

ΦΩΤΟ ΒΗΜΑ

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που έκαναν έλεγχο στο σπίτι και μίλησαν στο “Βήμα” ανέφεραν οτι έμειναν “έκπληκτοι από την πολυτέλεια αυτής της εξοχικής κατοικίας, που ανήκε σε μία εν ενεργεία υπάλληλο του ΙΚΑ και σε έναν συνταξιούχο του δημοσίου”.

ΦΩΤΟ ΒΗΜΑ

Κάτοικοι της περιοχής και γνωστοί της οικογένειας πάντως έμειναν άναυδοι όταν αποκαλύφθηκε η εμπλοκή της στο σκάνδαλο καθώς όπως λένε η 55χρονη είναι ένας “άνθρωπος χαμηλών τόνων και ευγενής”.

Οι υπάλληλοι είχαν αγοράσει και υπερπολυτελή αυτοκίνητα τα οποία και κατασχέθηκαν.

Διαβάστε

Γνωστή τραγουδίστρια θύμα των υπαλλήλων του ΙΚΑ – Όλα τα ονόματα των κατηγορούμενων

Κύκλωμα στο ΙΚΑ Καλλιθέας έχει προκαλέσει ζημιά τουλάχιστον 12 εκατομμυρίων ευρώ! – ΄Εξι συλλήψεις – Θα ακολουθήσουν κι άλλες! 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε