Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ταξί: Χτυπούν όσα ΜΜΕ δεν τους αρέσουν - Επεισόδια στο λιμάνι - Κλείστηκε το ραντεβού με Ραγκούση

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 28.07.2011 | 16:11
Πρώτη δημοσίευση: 28.07.2011 | 07:16

- Απίστευτες ακρότητες! - Πέτρες, μπουκάλια και φθορές στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ
- Προσπαθούν να φιμώσουν τους δημοσιογράφους;
- Εμπόδισαν τουριστικα λεωφορεία να βγούν από τον Πειραιά
- Νωρίτερα προκλήθηκε ένταση στο λιμάνι όταν τα ΜΑΤ πήγαν να τους απωθήσουν
- Κατάληψη στις ΔΟΥ Ηρακλείου από τους ταξιτζήδες Κρήτης - Αναστάτωση στο λιμάνι της Κέρκυρας
- Πορεία και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Πέρασαν από όλα τα γραφεία βουλευτών της Α Θεσσαλονίκης
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 

Μεγάλη αναστάτωση, απαράδεκτες εικόνες και εγκληματικές ενέργειες από θερμοκέφαλους ιδιοκτήτες ταξί στον Πειραιά.
'Ολα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί με κατάληψη του λιμανιού στην πύλη Ε11 στην ακτή Ξαβερίου όταν πάνω από 1.000 ιδιοκτήτες ταξί δεν επέτρεπαν στα πούλμαν να βγάλουν τους τουρίστες από 5 κρουαζιερόπλοια.

Το πιο απαράδεκτο απ' όλα ήταν οτι κάποιοι έριξαν λάδια στο δρόμο για να μην μπορέσουν να κινηθούν τα πούλμαν θέτοντας σε κίνδυνο ανθρωπινες ζωές!

Ακολούθησε πορεία στο λιμάνι και το κέντρο του Πειραιά, ώσπου συναντήθηκαν με 2 πούλμαν με τουρίστες στην οδό Τζαβέλα. Τα απέκλεισαν για κάποια ώρα με τους τουρίστες να κοιτούν έκπληκτοι όσα διαδραματίζονταν!

Η πορεία κατέληξε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ όπου πέταξαν πέτρες και αυγά είπαν υβριστικά συνθήματα και λίγο πριν τις 11.00 αποχώρησαν. Κάποιοι έσπασαν μια κάμερα ασφαλείας.
Εικόνες που μόνο αποτροπιασμό προκαλούν, αφού πρόκειται για ευθεία λογοκρισία εναντίον όσων ΜΜΕ δεν συμφωνούν ή ασκούν κριτική στις κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί. Νοοτροπίες δηλαδή που ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει άμεσα να καταδικαστούν απ' όλους αφού περιορίζουν την ελευθερία του λόγου και το δικαίωμα των Μέσων Ενημέρωσης και των δημοσιογράφων να καταγράφουν αλλά και να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους.

ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΞΕΣΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΦΩΤΟ NEWSIT
ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΞΕΣΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΦΩΤΟ NEWSIT

'Ολο το χρονικό

ΩΡΑ 10.30 Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟΩΡΑ 10.40 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΙ
ΩΡΑ 10.40 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΙ

ΩΡΑ 10.00 Απίστευτες και απαράδεκτες σκηνές  στους δρόμους του Πειραιά με τους ιδιοκτήτες ταξί να εμποδίζουν πούλμαν με τουρίστες που βρισκονται ήδη σε κεντρικούς δρόμους να συνεχίσουν την πορεία τους και να βγούν από την πόλη. Εκπληκτοι οι τουρίστες παρακολουθούσαν τις απαράδεκτες αυτές εικόνες.
Μάλιστα πολλοί ειρωνεύονται τους τουρίστες φωνάζοντας : "Welcome to Greece".
ΩΡΑ 09.45 Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣΩΡΑ 08.30 Οι 1.000 ιδιοκτήτες ταξί  αφού απέκλεισαν από νωρίς το πρωί την πύλη που δένουν τα κρουαζιερόπλοια, στη συνέχεια απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ και συγκρούστηκαν για λίγο μαζί τους στα στενά.
Το πιο εξωφρενικό όμως είναι οτι άγνωστοι έριξαν νωρίς το πρωί λάδια στην οδό Χατζηκυριακού και έστησαν οδοφράγματα για να εμποδίσουν τα πούλμαν με τους τουρίστες να βγουν από το λιμάνι!
Η αστυνομία έριξε πριονίδι πάνω στα λάδια για να μπορέσουν να περάσουν τα οχήματα.ΩΡΑ 08.45 Mε μία αιφνιδιαστική κίνηση οι ιδιοκτήτες ταξί απέκλεισαν από τις 06.30 την πύλη Ε11 στο λιμάνι του Πειραιά εμποδίζοντας την είσοδο τουριστών στα κρουαζιερόπλοια. Όπως άλλωστε είχαν πει τις προηγούμενες μέρες θα έκαναν αιφνιδιαστικούς αποκλεισμούς σε αρκετά σημεία της χώρας.

ΩΡΑ 08.45 ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΤ
ΩΡΑ 08.45 ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΤ

ΩΡΑ 08.36 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥΩΡΑ 08.36 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ
 

ΩΡΑ 08.30 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΦΩΤΟ ΝEWSITΩΡΑ 08.30 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΦΩΤΟ ΝEWSIT
 
Τα κρουαζιερόπλοια που ήταν το πρωί δεμένα στο λιμάνι είναι τα: ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ, ΚΟΣΤΑ ΑΛΕΓΚΡΑ, ΡΟΙΓΙΑΛ ΑΙΡΙΣ, ΛΕΛΕΒΑΤ, ΣΙ ΚΛΑΟΥΝΤ.
Αργότερα αναμένονται και άλλα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Πειραιά όμως παραμένει άγνωστο αν τελικά θα έρθουν αφού αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή πιθανόν να αλλάξουν λιμάνι.

ΩΡΑ 07.00 ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ Η ΠΥΛΗ
ΩΡΑ 07.00 ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ Η ΠΥΛΗ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
- ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Στην Θεσσαλονίκη οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί αφού άφησαν τα οχήματά τους στην παραλιακή έκαναν πορεία και πέρασαν από τα γραφεία των βουλευτών της Α Θεσσαλονίκης: Ευας Καϊλή, Σπύρου Βούγια, Ευάγγελου Βενιζέλου, Θωμά Ρομπόπουλου, Καστανίδη και κατέληξαν στο γραφείο του υφυπουργού Μεταφορών Γιάννη Μαγκριώτη.

ΩΡΑ 10.00 ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΩΡΑ 10.00 ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στην Κρήτη νωρίς το πρωί ταξιτζήδες έκαναν κατάληψη στις ΔΟΥ Ηρακλείου.

Στην Κέρκυρα από νωρίς το πρωί και όταν έδεσαν στο λιμάνι 2 κρουαζιερόπλοια οι οδηγοί ταξί παρέταξαν τα αυτοκίνητά τους έξω από την κεντρική πύλη εισόδου και κάνουν καθιστική διαμαρτυρία έξω από το λιμάνι ανα τακτά χρονικα διαστήματα. Οι τουρίστες μπορούν να βγούν από τις άλλες εξόδους του λιμανιού να κάνουν κύκλο και να βγούν στην πόλη.
Κατέλαβαν  τα εκδοτήρια εισιτηρίων στο Αχίλλειο και αφήνουν τους τουρίστες να περνούν ελεύθερα.

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ
ΚΕΡΚΥΡΑ: ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ

Στην Αρχαία Ολυμπία οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν καταλάβει τα εκδοτήρια εισιτηρίων και έμεινα εκεί έως τις 13.00.

ΩΡΑ 11.15 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣΩΡΑ 11.15 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Διαβάστε επίσης:

Την Παρασκευή το πρωί η συνάντηση ιδιοκτητών ταξί με Ραγκούση

Κρήτη: Νέα κατάληψη στις ΔΟΥ από τους ταξιτζήδες!

Άμεση συνάντηση με Ραγκούση ζήτησαν οι οδηγοί ταξί


ΝΔ: «Ο πρωθυπουργός παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο»


Kανονικά δουλεύουν τα ταξί στη Σκιάθο


Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο