Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τεράστια έκρηξη στη Ν. Ερυθραία – Ισοπεδώθηκε κατάστημα

Πηγή φωτο τηλεόραση ΣΚΑΙ
Πηγή φωτο τηλεόραση ΣΚΑΙ

Πραγματικός σεισμός, εικόνες που κόβουν την ανάσα στη Νέα Ερυθραία σε ταβέρνα όπου τα ξημερώματα σημειώθηκε, από άγνωστη ακόμη αιτία έκρηξη που ισοπέδωσε το κατάστημα και προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα

Ολόκληρη η περιοχή σείστηκε τα ξημερώματα από την έκρηξη που σημειώθηκε στις 03.41 τα ξημερώματα στο εστιατόριο στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Κύπρου 15β στη Νέα Ερυθραία.

Το κατάστημα κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε. Από το ωστικό κύμα φάνηκαν ως και τα σίδερα στις κολώνες στο εσωτερικό της ταβέρνας.

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα τόσο στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κατάστημα, αλλά και στα διπλανά διαμερίσματα.

Από το ωστικό κύμα χιλιάδες θραύσματα εκτοξεύτηκαν στην περιοχή προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τουλάχιστον πέντε αυτοκίνητα, ενώ δεκάδες τζάμια έσπασαν στα κοντινά σπίτια.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη ωστόσο το πιθανότερο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι να προκλήθηκε από διαρροή σε φιάλες προπανίου.

Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά την οποία όμως κατάφεραν να θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο 18 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με 6 οχήματα

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε