Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τέσσερα αγγελούδια μαρτύρησαν στα χέρια των γονιών τους

Τέσσερα αγγελούδια μαρτύρησαν στα χέρια των γονιών τους

Τα έβαζαν να τρώνε τις ακαθαρσίες τους, οι γείτονες που άκουσαν τις κραυγές πόνου έσωσαν τα παιδιά .

Σκηνές φρίκης εκτυλίσσονταν καθημερινά εδώ και μερικούς μήνες σε μονοκατοικία στην οδό Πλαστήρα στο Μενίδι, όπου 4 ανήλικα παιδιά έπεφταν θύμα κακοποίησης από τους ίδιους τους γονείς αλλά και από αγνώστους.

Το περιστατικό έφερε στην δημοσιότητα το ” Χαμόγελο του Παιδιού” σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Μενιδίου που χειρίζεται την υπόθεση.

Το μαρτύριο ζούσαν ένα 11χρονο κοριτσάκι, ένα 9χρονο αγόρι, ένα 5χρονο αγοράκι και άλλο ένα αβάπτιστο παιδί που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κλείσει ούτε χρόνο.

Τους τελευταίους δύο μήνες όπου και η οικογένεια είχε μετακομίσει στην οδό Πλαστήρα οι γείτονες είχαν αντιληφθεί πως κάτι δεν πάει καλά αφού συνεχώς άκουγαν κραυγές. Παρόλο που είχαν καλέσει αρκετές φορές την αστυνομία, μόλις ερχόταν τα πράγματα ηρεμούσαν για λίγες ημέρες αλλά μετά πάλι από την αρχή.

Τα ανθρωπόμορφα τέρατα, ελληνικής καταγωγής σύμφωνα με το ΑΤ, κακοποιούσαν τα ανήλικα παιδιά τους, κλείνοντας τα για ώρες στο σκοτεινό και βρώμικο υπόγειο του σπιτιού ενώ, τα ανάγκαζαν ακόμη και να τρώνε ακαθαρσίες!

Σύμφωνα με περιγραφές των γειτόνων τα παιδιά έτρωγαν τόσο ξύλο που τα κορμάκια τους είχαν γεμίσει μελανιές και μώλωπες σε εμφανή σημεία, όπως το κεφάλι,τα πόδια και την πλάτη. Όσοι προσπάθησαν να πλησιάσουν τα ανήλικα δεν κατάφεραν να αποσπάσουν πληροφορίες για τα σημάδια αφού λόγω του φόβου τα παιδιά έλεγαν ότι τα είχαν εκ γενετής.

Τέλος στο μαρτύριο αυτό έδωσε η καταγγελία γείτονα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του ιδρύματος μιλώντας στο Newsit αναφέρει πως από την πρώτη στιγμή έσπευσαν για να λύσουν το πρόβλημα.

” Την Κυριακή λάβαμε την τηλεφωνική καταγγελία και αμέσως ενημερώσαμε το ΑΤ Μενιδίου”, επισημαίνει.
”Έπειτα από λίγες ώρες αντικρίσαμε τα παιδιά στο τμήμα όπου και τα παραλάβαμε με εντολή της εισαγγελέως κ. Παντελάκη. Ευτυχώς νοσηλεύονται και είναι καλά στην υγεία τους σε παιδιατρικό νοσοκομείο” τονίζει χαρακτηριστικά.

Η μητέρα των δύο μικρότερων παιδιών συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ασφάλεια μαζί με τον 49χρονο πατέρα και τον 50χρονο άγνωστο συγκάτοικο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές καταζητείται ακόμα ένας άντρας αγνώστων στοιχείων ο οποίος συμμετείχε στην κακοποίηση των παιδιών.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε